Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert WLMP File kanggo WMV

Carane Convert WLMP File kanggo WMV

A file WLMP Berkas project digawe dening Windows Live Movie Maker. Ing tembung liyane, file .wlmp ora file video, lan sampeyan ora bisa muter ing aplikasi basis video, kayata macem-macem pamuter media. Nanging, Windows Live Movie Maker dhewe bisa Ngonversi file WLMP file video WMV. Yen nindakake WLMP kanggo WMV waé, sampeyan bisa langsung nindakake konversi file ing piranti lunak iki. Lan operasi supaya gampang. Saiki, Aku bakal nuduhake sampeyan langkah rinci.

Langkah 1: Bukak Windows Live Movie Maker.

Langkah 2: Klik "Gambar" menu, banjur saka submenu pop-up, milih "Bukak Project" pilihan kanggo ngimpor siji file WLMP lokal to Windows Live Movie Maker. Saiki, sing wis dibukak file project WLMP, lan sabanjuré, sampeyan kudu nyimpen minangka file video.

Langkah 3: Klik "Gambar" menu maneh, lan banjur pindhah menyang "Simpen film" pilihan wae. Sampeyan bakal weruh akèh setelan ing sisih tengen. Sampeyan bisa milih salah siji kanggo nyimpen minangka file film. Biasane, kita pilih setelan Standard-definisi. Iku ditampilake minangka nderek.

convert a WLMP file to mp4

Saiki, sing wis kasil disimpen file WLMP ing format WMV. Cukup menyang folder output kanggo nemokake iku. Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang Ngonversi WLMP kanggo WMV.

More tips: file WLMP mung bisa kabuka ing Windows Live Movie Maker. Dadi, iki jenis file ora cocok kanggo dibagek utawa nuduhake. Ngene luwih kanggo nyimpen Windows Live Movie file project Maker minangka file video WMV. File WMV bisa didhukung dening paling aplikasi Windows liyane, kayata Windows pamuter media. Nanging yen sampeyan arep diputer ing sawetara program sing ora bisa ndhukung format WMV, sampeyan bisa nggunakake 3rd-partai gedhe WLMP rate Ngonversi menyang format video liyane Efesus. Amarga Windows Live Movie Maker mung bisa digunakake minangka WLMP kanggo WMV rate. Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ) bisa mbantu Ngonversi file diekspor WMV kanggo format video liyane ing kualitas gedhe, kayata AVI, MP4, MOV, FLV, KABIYESI, DVD, 3GP, MPEG, lan MPG etc Cukup download link ing ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top