Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert WLMP File Kanthi WLMP Kombertidor

Carane Convert WLMP File Kanthi WLMP Kombertidor

.wlmp iku sawijining extention berkas digunakake dening Windows Live Movie Maker. Nanging, file WLMP Berkas project, ora file video. Iki tegese sampeyan ora bisa muter file WLMP ing sembarang pamuter media utawa sembarang perangkat lunak editing video liyane lan sapiturute Dadi, ing paling kasus, sampeyan kudu Ngonversi file WLMP video file Efesus luwih akeh. Windows Live Movie Maker mung ngidini sampeyan kanggo ngowahi WLMP kanggo WMV. Yen sampeyan kepengin kanggo ngowahi WLMP kanggo format kaya AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPG, MPEG, KABIYESI, DVD, 3GP, lan liyane, sampeyan kudu nggunakake alat 3rd katelu. Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ) kuwi rate WLMP gedhe, kang bisa supaya sampeyan ngowahi WLMP file project sembarang format video cepet lan gampang. Kabèh proses gampang banget, lan kualitas output banget banget.

Download Win Version Download Mac Version


1 Simpen WLMP file minangka file video

Sadurunge sampeyan nggunakake rate video kanggo nindakake konversi video, sampeyan kudu nyimpen file project WLMP minangka file video. Sing amarga ora ana rate video sing langsung bisa ndhukung WLMP file project.

Mung mbukak Windows Live Movie Maker, banjur klik "Gambar Open project" kanggo mbukak file WLMP Panjenengan. Sabanjure, klik "Gambar Simpen film" kanggo nyimpen file WLMP ing format WMV Standard-definisi.

convert WLMP files

2 Impor file video iki WLMP video rate

Impor disimpen file WMV ing langkah 1 iki WLMP rate video kanggo konversi video. Sampeyan mung kudu mung klik WLMP video convertertombol ing ndhuwur kiwa antarmuka, lan banjur jendhela bakal nuntun sampeyan rampung proyek iki. Genti-genti, sampeyan bisa nemokake file WMV sing arep nambah ing komputer pisanan, lan banjur langsung seret menyang app iki.

WLMP file converter

3 Pilih salah siji saka format video seng di pengeni minangka format output

Ing sisih tengen antarmuka, ana sing panel Output Format. Sampeyan bisa klik gambar format utawa klik output dhaftar format gulung-mudhun ana kanggo mbukak format output jendhela WLMP iki rate kang. Banjur, pilih "Format" kategori, lan menyang "Video" subkategori kanggo milih apa sing arep. Yen sampeyan arep kanggo muter file iki ing sawetara piranti, sampeyan bisa langsung pilih piranti minangka format output.

WLMP converter

4 Ngonversi file WLMP

Menyang sudhut ngisor-tengen iki gedhe WLMP video rate antarmuka utama 's, lan sampeyan kudu mencet "Convert" tombol ana. Langsung, app iki bakal miwiti Ngonversi file WLMP kanggo format sing arep. Iku bakal ditampilake minangka nderek.

WLMP converter

A nalika mengko, konversi file WLMP bakal rampung. Banjur, sampeyan bisa nemokake file diowahi ing folder output sawijining. Mung langsung klik pilihan Bukak Folder kanggo mbukak folder output. Lan path file output diseleh ing panggonan sing padha. Sampeyan bisa ngganti yen perlu.

Saiki, mung seneng file output bebas.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top