Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Convert webm kanggo MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Carane Convert webm kanggo MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Looking for app dipercaya kanggo mbantu Ngonversi webm kanggo MP3 ing Mac? Katon ora luwih. Artikel iki menehi sampeyan karo solusi puas. Yen sampeyan wis tau nyoba kanggo extract audio saka file video, sampeyan ngerti sing iku banget gampang ilang kualitas audio sak suwene proses ripping. Begjanipun, app dianjurake kene ngijini sampeyan gampang extract MP3 saka webm tanpa ngorbanake wae kualitas audio.

Iki  Video kanggo Audio Kombertidor kanggo Mac , lan webm cerdas kanggo rate MP3 kanggo Mac (El Capitan klebu). Loro saka nindakake webm kanggo MP3 karo efek apik, app uga ngijini sampeyan kanggo pamisah lan motong file lan mung Ngonversi perangan sing arep mp3s, malah dados setunggal file audio beda menyang berkas MP3.

Saiki, aku bakal lumaku panjenengan liwat webm konversi MP3. Mangga kanggo rincian.

Langkah 1: Download, nginstal lan miwiti webm iki kanggo MP3 Mac rate

App iki menehi sampeyan karo versi Intel lan versi PowerPC. Sampeyan bisa milih versi sing tepat kanggo prosesor kanggo ngundhuh lan nginstal. Ora ngerti kang siji kanggo milih? Sampeyan bisa pindhah menyang Apple "lambang> About Mac" dipriksa informasi bab prosesor.

Download Mac Version Download Win Version

Langkah 2: file Impor webm kanggo program

Pindhah menyang ">" Tambah Media Files "menu kanggo nelusur komputer lan pilih file target sing arep mbukak. Program iki uga ndhukung seret-gulung, supaya sampeyan bisa langsung seret file webm kanggo program wae.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo nggabungaké loro utawa saperangan file webm, sampeyan bisa sijine siji liyane dening prasaja seret lan selehake. Diurutake maneh file, sampeyan bisa nyeret file target kanggo panggonan sing arep.

Langkah 3: Pilih MP3 ing jendhela format output

Saiki, kita kudu ngeset MP3 minangka format output. Klik kaping pindho munggah-panah ing ngisor panel iki program kang, banjur pilih MP3 ing kategori Audio. 

 extract mp3 from WebM for Mountain Lion

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo Cut mati sawetara klip video bayangan, supaya sampeyan mung bisa nguripake perangan sing arep menyang MP3, sampeyan bisa nindakake iki nggunakake fungsi editing sawijining.

Langkah 4: Convert webm kanggo MP3 ing Mac OS X (El Capitan klebu)

Pencet tombol Mulai ing Mac Video kanggo Audio Kombertidor antarmuka utama 's. Iku ok. Sampeyan bisa njaluk audio favorit ing folder output sawise konversi.

Note: Arep kanggo nyetel direktori output dening dhewe? Yen mengkono iku, sampeyan bisa klik Output ing ngisor kiwa jendhela program kanggo nindakake Proyek gampang.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top