Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert Pelatihan Pesen Swara Audio File kanggo MP3

Carane Convert Pelatihan Pesen Swara Audio File kanggo MP3

Mungkin sampeyan duwe sawetara pesen surat swara nyathet ing PC utawa telpon. Lan sing mbokmenawa arep nyimpen file iki surat swara minangka file audio MP3, supaya sampeyan bisa ngatur kabeh mau luwih apik lan ngreksa wong permanen. Nindakake surat swara kanggo file audio MP3 uga cara gedhe kanggo email file voicemial kanggo wong. Oalah, iku bakal gampang proyek yen sampeyan bisa nemokake alat tengen. Ing artikel iki, aku utamané bakal nuduhake sampeyan carane nyimpen surat swara minangka file MP3 rincian. Alat aku nggunakake Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Nanging ndhukung konversi kumpulan, supaya sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi sawetara file surat swara kanggo file MP3. Kejabi, gampang kanggo nggunakake antarmuka, kacepetan konversi cepet, lan kualitas audio lossless sing alasan utama aku milih.

Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan carane kanggo rincian operasi langkah dening langkah.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Amot file surat swara

Kaping kabeh, sampeyan kudu ngimpor file surat swara kanggo surat swara iki kanggo MP3 rate. Elinga yen yen file surat swara disimpen ing kertu telpon SD, sampeyan perlu kanggo nransfer menyang komputer page.

Kanggo ngimpor file saka komputer menyang app iki, sampeyan bisa klik tombol Tambah File ing jendhela program kanggo nindakaken.

voicemail to mp3 converter

2 Pilih MP3 minangka format output

App iki ngandhut meh kabeh video lan audio format, uga minangka piranti etc ing dhaftar format output sawijining. Lan padha sing kategorinipun uga. Supaya sampeyan bisa kanthi gampang golek apa sing arep. Pilih MP3 minangka format output, sampeyan bisa pindhah menyang "Format" kategori, banjur pilih "Audio" subkategori, ing pungkasan, nemokake pilihan MP3 ana.

save voicemail as mp3

3 Convert surat swara kanggo MP3

Mencet "Convert" tombol ing sudhut tangan tengen ngisor jendela kanggo miwiti nindakake file surat swara kanggo MP3. Iku ok saiki. Rate gedhe iki bakal mbantu rampung proyek liyane. Kacepetan konversi cepet banget, lan ora ana ketok kualitas audio prabédan amarga saka groundbreaking APEXTRANSTM Teknologi.

convert voicemail to mp3

Nalika iku rampung, klik "Open Folder" pilihan, lan sampeyan bisa kanthi cepet nemokake file MP3 diowahi.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top