Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > KABIYESI Converter: Carane Ngonversi file KABIYESI

KABIYESI Converter: Carane Ngonversi file KABIYESI

Wondershare KABIYESI Konverter Konverter video pinter karo kacepetan konversi super cepet lan kualitas konversi dhuwur. Iku ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file KABIYESI meh wae video / audio format, kayata AVI, WMV, MOV, MKV, m4v, 3GP, MP4, MP3 lan sapiturute Kanggo sing arep dikonversi ke KABIYESI saka format kanggo DVD luwih kobong, Konverter file KABIYESI sangsi pilihan sing paling apik. Padha bisa ngowahi file liyane kanggo KABIYESI uga diobong kanggo DVD langsung ing app iki, kang nemen simplifies proyek sing.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Tambah file menyang rate KABIYESI

Yen wis kasil diundhuh lan diinstal ing komputer, mung pindho klik lambang desktop app kanggo ngetik menyang antarmuka utama. Sawisé iku, sampeyan kudu ngimpor file video kanggo njaluk panjenengan miwiti. Cukup klik "Tambah File" tombol kanggo nelusur komputer kanggo milih file sing arep ngowahi. Kabeh file diimpor bakal katon minangka gambar cilik ing panel kiwa file KABIYESI iki rate.

VOB converter

Sadurunge nindakake lan kobong, yen sampeyan pengin diowahi sawetara file video, mung klik-tengen lan menyang "Sunting" menu kanggo nemokake opsi editing video kaya Potong, dados setunggal, potong, muter, watermark, efek, etc.

2 Pilih format output

Dhaptar gulung-mudhun format output mbukak ing "Output Format" panel, sampeyan bisa nemokake kabeh format output populer kene, kalebu umum video / audio format (MP4, MOV, AVI, KABIYESI, MP3, etc.), DVD (kalebu folder DVD lan ISO) lan format 3D anyar. Ana uga akeh format optimized kanggo piranti kasebut kaya piranti Apple, PSP, Samsung telpon lan ing.

Pilih format Wanted minangka format output. Yen sampeyan arep kanggo ngobong DVD, ing "Burn" antarmuka, ngimpor file lan pilih cithakan menu DVD favorit, sabanjuré, kenek "Burn" tombol ing sudhut ngisor-tengen kanggo miwiti DVD kobong.

Elinga yen yen rencana kanggo ngobong DVD, sampeyan bakal kudu DVD burner drive lan masang DVD5 utawa DVD9 cd kanggo ngrampungake.

VOB converter

3 Convert konversi KABIYESI

Sadurunge konversi lan kobong, ngene luwih kanggo pratinjau project ing jendhela pratayang utawa ing authoring Panggonan menu DVD. Yen sampeyan lagi wareg karo efek, mung kenek "Convert" utawa "Burn" tombol supaya rate KABIYESI nglakoni bab liyane.

VOB conversion

Tips :

Fitur tombol KABIYESI Kombertidor

  • Ngonversi file KABIYESI kanggo sakbenere sembarang format cepet lan gampang
  • Gampang diobong video KABIYESI kanggo DVD disc, folder DVD, utawa kanggo file ISO
  • Kurban persil saka free lan kelangan menu DVD Cithakan
  • Video Sunting KABIYESI karo akeh fitur editing kelangan
  • Ngonversi video KABIYESI video 3D
  • Ngonversi DVD kanggo format video / audio kalebu KABIYESI
  • Download video online kanggo format wae kalebu KABIYESI

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top