Kabeh TOPICS

+

Diobong TS kanggo DVD

1. Convert TS kanggo DVD
2. Convert TS Video ISO
3. Video_TS Convert kanggo DVD
Home> Resource > Video > Carane Convert Video_TS kanggo DVD

Carane Convert Video_TS kanggo DVD

Biasane, kita bisa ngundhuh film ing format folder VIDEO_TS saka torrent utawa sumber padha. Ing wektu iki, Mungkin sing arep diobong iki file VIDEO_TS kanggo cd DVD, supaya sampeyan bisa muter ing DVD pamuter ing kamar liyane utawa mobil etc. Kanggo nindakake, sampeyan kudu VIDEO_TS profesional DVD burner kanggo bantuan. Ing Pandhuan ing ngisor iki, aku utamané introduce a alat dipercaya kanggo ngene carane sampeyan kanggo ngobong film VIDEO_TS menyang kothong DVD disc langkah dening langkah.

Alat banget dianjurake punika Wondershare Video Converter ( Video Converter Ultimate for Mac ). Ngijini sampeyan nyalin file VIDEO_TS kanggo DVDs (DVD5 utawa DVD9 klebu) ing video dhuwur lan kualitas audio. Lan ana persil saka menu kelangan DVD Cithakan kasedhiya. Uga, app iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi VIDEO_TS sembarang populer video & audio format kaya MP4, m4v, WMV, FLV, MOV, MKV, AVI, MP3, M4A, lan MWA etc Ing tembung, karo, sampeyan bisa muter VIDEO_TS ing sembarang panggonan sing arep. Nanging ing kene, aku mung mulang kowé carane kanggo ngobong VIDEO_TS kanggo DVD karo versi Windows app iki. Kanggo pangguna Mac, sampeyan uga bisa waca Pandhuan ing kene, kanggo operasi ing loro sistem sarupa banget. Yen ora, sampeyan bisa pindhah menyang guide pangguna Mac ' kene.

Download Win Version Download Mac Version

Impor VIDEO_TS file iki VIDEO_TS kanggo DVD rate

Ing "Burn" antarmuka, mung nyoba salah siji saka rong cara ing ngisor iki kanggo mbukak file VIDEO_TS lokal:

  • Siji kanggo klik "Muat DVD" tombol kanggo nelusur komputer, banjur pilih lan ngimpor sing wanted file VIDEO_TS kanggo app iki.
  • Sing keloro kanggo langsung seret file VIDEO_TS lokal kanggo app iki kanggo konversi video.

 VIDEO_TS to DVD conversion

Pilih menu DVD lan miwiti kanggo ngobong

Klik "ngganti Cithakan" pilihan, sampeyan bakal njaluk persil saka free lan kelangan menu DVD Cithakan. Mung aran gratis kanggo milih siji lan yen perlu, sampeyan uga bisa nyetel musik latar mburi lan Gambar latar mburi kene. Nalika iku ok, sampeyan bisa klik "OK" kanggo konfirmasi setelan iki. Yen sampeyan arep kanggo ngobong DVD disc, saiki, masang DVD disc kothong, milih DVD5 utawa DVD9, lan klik "Burn" Ngonversi kobong DVD.

 VIDEO_TS to DVD converter

suwene iku bakal punika gumantung utamané ing ukuran file VIDEO_TS lan kinerja komputer. Nalika iku rampung, mung inject ing playable DVD duwe cobi.

Wigati: Yen sampeyan ngundhuh file VIDEO_TS saka internet lan ora ngerti carane kanggo muter wong, sampeyan bisa ndeleng tips saka: sandiwara file VIDEO_TS .

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top