Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert Video Nexus 7

Carane Convert Video Nexus 7

Wis tuku Google Nexus 7 lan arep kanggo muter video utawa film ing tablet Nexus anyar? Amarga tampilan IPS 7 "Back-surem kanthi resolusi 1280x800, kuwi anyar banget kanggo video nglaras kapan lan ing ngendi wae. Nanging, iku mung ndhukung sawetara format video. Supaya sampeyan bakal nemokake paling video gagal kanggo muter ing Nexus anyar 7, utamané dituku video Amazon WMV etc.

Supaya mbantu muter video wae ing Nexus 7, tim Wondershare develops lunak banget kuat - Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Iki app punika bisa kanggo mbantu Ngonversi video wae kanggo Nexus 7 format video didhukung. Karo, sampeyan bisa aran gratis kanggo seneng wae video utawa film ing Nexus 7 kapan lan ing ngendi wae sing arep. Saiki, mung tindakake kula Ngonversi video kanggo Nexus 7 kanggo muter lancar.

Download Win Version Download Mac Version

Tambah file video kanggo video iki kanggo Nexus 7 rate

Pilih file video sing arep kanggo ngowahi ing komputer, banjur langsung seret menyang panel kiwa app iki. Utawa sampeyan bisa langsung klik  VIDEO to Nexus 7 conversiontombol ing antarmuka utama app iki kanggo nelusuri komputer lan pilih sing wanted video kanggo diimpor.

 video to Nexus 7 conversion

Pilih format cocok karo format output

Page, supaya kula waca Nexus 7 didhukung video format: 720p HD video MPEG4, H.263, H.264 lan DivX.

Wong kene, kita pilih MP4 karo MPEG4 codec minangka format output. Saiki ayo kula lumaku sampeyan operasi. Klik lambang format ing "Output Format" panel, banjur pilih "MP4" saka "Format"> "Video" kategori. Sabanjure, kenek "Setelan" pilihan ing antarmuka utama lan nyetel résolusi minangka 1280 * 720.

video to Nexus 7 converter

Convert video kanggo Nexus 7

Langkah pungkasan iku kanggo mencet "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen antarmuka utama app iki. Iku tegese sampeyan miwiti app iki kanggo miwiti konversi video. Elinga yen, app iki konversi support kumpulan. Dadi yen sampeyan arep kanggo ngowahi kaping video kanggo Nexus 7, sampeyan bisa ngimpor kontak mau ing wektu sing padha. Lan saiki ayo iku mlaku ing latar mburi.

Nalika iku rampung, klik "Open Folder" pilihan ing antarmuka utama iki Kombertidor Video . Golek file output .mp4 banjur ngirim menyang Nexus 7 liwat kabel. Sampeyan bakal nemokake piranti bisa muter file diowahi banget uga.

Punika video tutorial Brief.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top