Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Download Vdownloader Best kanggo Mac

Download Vdownloader Best kanggo Mac

Pengin grabber video kaya Vdownloader nanging dianggo ing Mac? Punika Vdownloader kanggo Mac sing ngijini sampeyan kanggo nonton video sing paling disenengi saka YouTube, Hulu, Vimeo, Padang, lakon, Google Video, video Yahoo, lan liyane kapan lan ing ngendi wae please. Sing Wondershare AllMyTube for Mac . Dipriksa ngisor apa bisa nindakake sing.

Download Wondershare AllMyTube for Mac nyoba gratis (Mountain Lion didhukung):

Download Mac Version

antarmuka Japanese lan cara downloading fleksibel

Similar to Vdownloader, Vdownloader kanggo Mac wis antarmuka banget intuisi. Boten wonten kurva learning lan njupuk wektu paling kanggo njaluk digunakake kanggo iku. Sawise sampeyan download, sampeyan bisa miwiti nggunakake iku.

Vdownloader kanggo Mac nawakake 3 cara fleksibel kanggo ngundhuh video online. 1) Klik "Download" tombol otomatis muncul ndhuwur jendhela playing. 2) URL Copy ing baris lan kenek "URL Tempel" tombol ing jendhela utami. 3) Seret banjur culake URL video kanggo antarmuka utawa app sawijining dock langsung. Sampeyan bisa milih cara whichever seneng kanggo miwiti ngundhuh video favorit ing klik.

Vdownloader mac

2 kemampuan downloading Kuat

Kaya Vdownloader, Wondershare AllMyTube for Mac mbantu kanggo ngundhuh video saka kabeh fungsi enggo bareng video utama, kalebu YouTube, Daily Motion, Vimeo, Google, Padang, Yahoo, and so on. Loro saka iki, Vdownloader kanggo Mac uga menehi daya kanggo ngundhuh video saka nomer Camping kang Vdownloader ora bisa, contone Blip.tv, Ted, Comedycentral , MTV, CBS, ESPN, lan kaya.

Similar to Vdownloader, Vdownloader kanggo Mac uga ndhukung kumpulan downloading lan dianggo 3x luwih cepet. Butuh kauntungan saka CPU lan multi-threading multi techiniques , lan ngijini sampeyan kanggo entuk kacepetan downloading maksimum adhedhasar konfigurasi komputer.

Vdownloader for Mac OS X

3 pamuter video Handy lampu kilat lan manajemen isi video

Ing "diundhuh" perpustakaan Vdownloader kanggo Mac, sampeyan bisa ndeleng kabeh item diundhuh kanthi mode browser lambang utawa dhaftar. Tanggal, ukuran, dawa, Résolusi, format file sing wis didownload kabeh rapi diurut minangka per pilihan. Klik item utawa kontrol-klik pilih "Play", pamuter video dibangun ing lampu kilat bakal mbukak supaya sampeyan ndeleng isi video nduweni pindho. Full-layar lan njupuk jepretan klip favorit uga kasedhiya.

Yen sampeyan njaluk video diundhuh lokal ing file, MP4 format webm, sampeyan uga bisa ngimpor kontak mau menyang perpustakaan manajemen gampang.

Vdownloader Mac OS X

4 konversi Ultra cepet kanggo kabeh populer format lan piranti

Similar to Vdownloder, Wondershare AllMyTube for Mac uga mbantu kanggo nangani masalah incompatibility yen sampeyan arep kanggo muter video web diundhuh ing Go. Karo Vdownloader kanggo Mac, sampeyan bakal bisa kanggo nyimpen kanggo format wae kaya AVI, MP4, MOV, MKV, WMV, etc. Yen sampeyan ora arep nyetel setelan kanggo piranti kanthi manual, mung Pick munggah prasetel optimized kanggo tablet portabel, telpon pinter tinimbang. Iki bakal nyimpen wektu lan njaluk gambar paling apik lan kinerja pemain portabel.

Vdownloader alternative

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top