Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane bisa aku Upload An MP3 kanggo YouTube?

Carane bisa aku Upload An MP3 kanggo YouTube?

Kaping kabeh, sampeyan kudu ngerti sing YouTube platform namung kanggo nyebarake video. Punika sababipun dene format file MP3 ora didhukung amarga kalebu jenis berkas sing MP3 jinis banget umum sing digunakake kanggo nyimpen file mung audio. Supaya iku ora ngagetne ing kabeh sing bakal bali karo pesen kesalahan matur yen file ora didhukung nalika nyoba ngunggahaké berkas MP3 kanggo YouTube.

Banjur sampeyan bakal nguripake watara lan ngomong carane teka ana kathah file audio ditemokaké ing YouTube? Good siji! Aku mung bisa njawab sing adhedhasar aku ngerti utawa krungu mati supaya adoh. Iku salah siji liwat nambah gambar utawa foto kanggo file audio (banjur disimpen minangka file video) utawa nindakake iku file MP3 menyang file format cocok sing ditampa dening YouTube. Ing cara sing luwih gampang metu kanggo ngowahi iku kanthi nggunakake  Wondershare Video Converter Ultimate supaya sampeyan bisa nduweni ngunggahaké berkas MP3 kanggo YouTube.

Download Win VersionDownload Mac Version

Sadurunge sing, sampeyan bisa nyoba kanggo nggawe file video metu saka MP3 nggunakake Windows Movie Maker yen diduweni komputer sing nganggo ing salah siji Windows XP utawa Vista. Sing amarga Windows Movie Maker wis wis diinstal dhateng sing komputer. Sawise sampeyan wis nambahake gambar menyang berkas MP3, priksa manawa sampeyan cocog foto utawa gambar karo dawane wektu audio utawa liya sing bakal paling kamungkinan golek file kasil diunggahaké ora bakal bisa kanggo muter kabèh song.

Wigati : Saiki, YouTube mung ndhukung format file ing ngisor iki; MOV, MP4, WMV, AVI, webm, FLV, 3GPP lan MPEGPS. Ing ndhuwur sing, mesthekake yen isi ora Universal Music Group (UMG) hak cipta, utawa liya iku bakal diblokir.

Yen luwih seneng Ngonversi file MP3 langsung tinimbang gadhah kanggo mbukak liwat kuciwo bisa saka Windows Media Maker, mung nginstal Video Converter Ultimate lan tindakake langkah ing ngisor iki:


1 Seret lan selehake file MP3

Yen sampeyan duwe sawetara file MP3 sing perlu diowahi, mung nyeret wong kabeh bebarengan amarga Video Converter Ultimate iki padha Ngonversi ing perangan.

burn copy multiplexed files

2 Convert lan ngunggah file-file MP3 kanggo YouTube

Macem-macem format output didhukung bisa dipikir-up saka menu gulung-mudhun ing ngisor Output Format . Ngonversi file MP3 kanggo YouTube, mung pilih YouTube Video , banjur nggebug Convert  tombol.

Wigati : Sampeyan uga bisa extract mung audio saka file video sing duwe lan banjur Ngonversi kanggo ngunggah dhateng YouTube.

burn copy multiplexed files

3 Mekaten! Mung 2 langkah-langkah prasaja, sing mesthi ora nyana kanggo liyane apa ora?

Miwiti nuduhake unggahan paling anyar ing YouTube karo kulawarga lan kanca-kanca!

Download Win VersionDownload Mac Version

Artikel

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top