Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Rekam Voice karo Ultimate Voice recorder

Carane kanggo ngrekam Voice karo Ultimate Voice recorder

Nalika sampeyan Surf internet, sampeyan bisa krungu voices nang endi wae kaya songs utawa musik latar mburi kanggo video. Arep ngrekam wong kanggo nyimpen ing komputer utawa diobong menyang cd? Sampeyan ana ing Panggonan nengen kanggo nggoleki swara pokok recorder- Streaming Audio recorder . Iku bisa ngrekam voices tanpa mundhut kualitas lan sampeyan malah bisa ngeset wektu kanggo ngrekam lagu saka voices. Iku apik, tengen? Mung tindakake kula kanggo ndeleng cara kerjane ing ngisor iki.

1 Instal recorder swara pokok

Download Win VersionDownload Mac Version

Download recorder swara pokok free. Njaluk iku diinstal ing komputer. Priksa manawa sampeyan instal versi tengen. Loro versi program duwe operasi padha, supaya kita mung bakal pirembagan bab versi windows ing artikel iki.

2 Rekam voices karo recorder swara pokok

Nalika sampeyan mbukak program sawise instalasi, sampeyan bakal weruh tombol Rekam amba ing sudhut kiwa ndhuwur. Klik lan ninggalake program makarya ing latar mburi.

Banjur iku wektu sing katon kanggo swara sing arep ngrekam. Mbukak situs web musik utawa video. Njupuk Spotify minangka Kayata. Klik swara kanggo muter. Menit swara wiwit muter sawise buffering, program bakal wiwiti bisa ing wektu sing padha.

ultimate voice recorder download

Yen sampeyan duwe Bunch saka voices kanggo ngrekam, sampeyan bisa klik lambang Jam-kaya ing ngisor lan ngeset durasi wektu kanggo ngrekam. Mesthi, apa penting iku sampeyan kudu mesthekake yen internet dadi lancar.

3 Transfer kanggo piranti hotspot kanggo muter maneh (opsional)

Pilih file swara ing Library lan klik Tambah tombol iTunes, banjur sampeyan bisa nemokake swara ditransfer menyang iTunes, ditampilake ing lagu SAR. Karo iTunes, sampeyan bisa nyelarasake swara piranti Apple kaya iPod utawa liyane.

Kanggo piranti liyane kaya Samsung telpon, sampeyan kudu page klik-tengen swara lan pilih Buka Folder, kanggo nggoleki ngendi swara disimpen. Banjur ngirim swara kanthi manual.

Cathetan: Sawisé nransfer swara kanggo iTunes, sampeyan bisa nggunakake minangka piranti kangge pembakaran free kanggo ngobong file swara menyang disk.

ultimate voice recorder free

Apa worth kang lagi nyimak kene iku recorder swara pokok uga ngijini sampeyan kanggo nggawe dering lan ngowahi informasi dhasar saka berkas swara. Klik lambang lonceng lan bitmap bakal katon ing ngisor. Pilih sisih endi wae sing disenengi lan nyimpen telpon. Kanggo nyunting informasi dhasar ing file swara, sampeyan bisa klik-tengen swara lan pilih Ndeleng Detail. Banjur owahi informasi ing kolom sisih tengen. Apa sing arep duwe cobi sapunika? Mung go ahead lan weruh pracaya.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top