Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Get the Toast Alternatif Best ing OS X Mavericks

Njaluk Toast Alternatif Best ing OS X Mavericks

Sawise nganyarke kanggo Mavericks, sampeyan njaluk informasi kesalahan nalika nyoba kanggo nggunakake Toast? Ya, Toast kompatibel karo Mavericks. Dadi, yen sampeyan wis nganyari kanggo Mavericks utawa sing lagi planning kanggo nginstal Mavericks, sampeyan kudu golek alat liyane padha tinimbang Toast. Iki, Wondershare Video Converter Ultimate for Mac iki bantuan gedhe. Iku pancen Toast sampurna alternatif Mavericks, kang mbisakake kedhaftar kanggo cepet lan gampang nyalin, ngobong DVD, uga Ngonversi, ngowahi lan download video ing Mavericks. Mung apa kabeh sing Toast ngidini kedhaftar kanggo.

Ing tutorial iki iki, aku utamané bakal nuduhake sampeyan carane kanggo ngobong DVDs saka file video karo Toast pinter iki kanggo program Mavericks. Yen sampeyan arep kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab fungsi lan langkah operasi, sampeyan bisa klik kene .

Download Mac Version

1 Ngimpor file video kanggo alternatif Toast iki kanggo Mavericks

Sawise runing app iki, sampeyan kudu mencet "Burn" tab ing ndhuwur jendhela iki. Lan banjur pindhah menyang "Gambar"> "Muat Media Files" menu kanggo ngimpor file video search sing arep diobong.

toast mavericks

Wigati: (Opsional) Sadurunge kobong DVD, sampeyan bisa milih kanggo ngowahi video. Cukup klik "Sunting" tombol ing item video bar sing arep. Banjur, sampeyan bakal lumebu ing jendhela editing video, ngendi sampeyan bisa nugel, motong, muter video, nambah watermark, efek, lan subtitle file etc.

toast alternative mavericks

2 Pilih cithakan menu DVD

Ing sisih ngisor saka jendhela, pilih salah siji saka Cithakan menu DVD favorit. Banjur, navigasi menyang ndhuwur kiwa saka jendhela, jeneng DVD, lan priksa manawa sampeyan wis ticked ing "Burn" lan "SuperDrive" opsi.

makemkv for mavericks

3 Pratinjau project lan miwiti burning DVDs

Ing sudhut ngisor-tengen jendhela, ana "Play" tombol. Sampeyan bisa klik kanggo pratinjau DVDs Panjenengan. Yen sampeyan lagi wareg karo efek Final, mung masang DVD disc kothong kanggo driver DVD lan klik "Burn" tombol liyane kanggo miwiti kobong DVD. Nalika iku rampung, DVD disc writen bakal luwar.

makemkv for mavericks

Monggo nonton video tutorial.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top