Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Sites Like pamelakay: Download YouTube Videos Gampang lan cepet

Camping Kaya pamelakay: Download YouTube Videos Gampang lan cepet

Keepvid.com iki free online Situs video download kondhang. Paling wong kaya kanggo nggunakake aplikasi iku kanggo ngundhuh lan nyimpen video saka YouTube, Vimeo, lakon, Padang, iFilm lan liyane. Mung nyalin lan URL tempel sing kaya video downloading. Nanging, pamelakay kadhangkala ora supaya puas. Contone, mandheg karya sok-sok, utawa ora ndhukung sawetara Camping video sing disenengi, utawa ora bisa ngowahi video kanggo format sing arep. Mbokmenawa iki alasan, akeh wong arep kaya pamelakay kanggo ngundhuh video web tinimbang.

Saiki, aku bakal introduce siji program-top dirating kaya pamelakay lan salah siji saka website paling populer kaya pamelakay. Mugia mbiyantu kanggo kowé.

Kaya program pamelakay: Wondershare AllMyTube (AllMyTube for Mac)

Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ) iku padha pamelakay. Nanging ndhukung meh kabeh video nuduhake video-populer kaya YouTube, lakon, Veoh, Vimeo etc, nganti 100+ Camping. Lan iku luwih apik tinimbang pamelakay. Bisa ngundhuh video ing kumpulan lan ndownload. Uga, nyalin lan nempel URL kanggo ngundhuh, malah ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video ing siji klik. Paling Jahwéh, iku nduweni fitur konversi video. Mangga duwe cobi yen sampeyan kasengsem.

Download Win Version Download Mac Version

 Site Like Keepvid

Jeneng Kaya pamelakay: savevid.com

Savevid.com iku salah siji saka sing paling populer kaya pamelakay. Kaya pamelakay, iku ngijini sampeyan kanggo nyalin lan URL tempel sing arep download video downloading. Lan uga ndhukung sawetara Camping video utama kaya Youtube, Google Videos, Padang lan liyane ing file, AVI, MOV, MPG utawa WMV format.

 Site Like Keepvid

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top