Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > SaveVid Ora Pakaryan? Mantun

Ora SaveVid Makarya? Mantun

Kanggo sawetara wong, SaveVid.com iku sawijining cara cepet lan gampang kanggo ngundhuh video saka macem-macem situs web kaya YouTube, Facebook, lakon, Padang, Kondom etc. Nanging, miturut saran sawetara wong, SaveVid ora digunakake sok-sok. Yen duwe masalah iki, misale jek ana apa-apa sing bisa nindakake kajaba Enteni. Uga, kok ora golek cara liyane kanggo ngundhuh video web?

Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ) menehi kedhaftar cara sing luwih gampang lan luwih stabil kanggo ngundhuh video saka luwih saka 100+ sites like YouTube, Facebook, lakon, Padang, Kondom etc. Iku bisa supaya sampeyan ngundhuh video karo siji klik. Lan YouTube download, iku rampung free. Loro saka video download, iku uga ndhukung konversi video, supaya sampeyan bisa seneng video diundhuh ing sembarang panggonan. Miturut cara, produk iki menang gedhe popularitas antarane wong amarga saka pituduh lan mbiyantu nanggepi tim dhukungan kang.

Download Win Version Download Mac Version

Golek video web Wanted Panjenengan

Dolan maring sing Situs favorit kanggo nelusuri video sing arep. Elinga yen browser sing nggunakake kudu dadi siji didhukung dening app iki. Sajrone instalasi, app iki bakal pituduh sing kanggo obah browser sing digunakake kanggo ngundhuh video.

 SaveVid not working

2 Download video web

Pisanan, sampeyan perlu kanggo muter video sing arep. Langsung, ana ngambang "Download" lambang muncul ing ndhuwur-tengen iku. Klik iku kanggo ngundhuh video utawa nyalin URL video ing baris lan banjur nempel kanthi ngeklik tombol "+ Tempel URL" ing app iki Downloads antarmuka.

 SaveVid not working

Boten kados SaveVid, produk iki tansah dianggo stably. Lan luwih saka SaveVid, kang mung ndhukung siji-ke-siswa video download, program iki ndhukung video kumpulan.

3 (Opsional) Convert video kanggo format populer utawa piranti

Mbukak perpustakaan, ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh video sing diundhuh. Banjur, pilih video Wanted kanggo ngowahi dening mriksa kothak sing cocog. Sawisé iku, kenek "Convert" ing sudhut ngisor-tengen antarmuka. Ing wektu iki, ing dhaftar format output bakal pop munggah. Sampeyan bisa milih format Wanted kanggo miwiti konversi video.

 SaveVid not working

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top