Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > RipIt kanggo Windows: Convert DVD sembarang video & format audio ing Windows

RipIt kanggo Windows: Convert DVD sembarang video & format audio ing Windows

RipIt wis dikembangaké dening Little App Pabrik, mbisakake pangguna Mac kanggo nyalin DVDs kanggo hard disk komputer Mac. Nanging, tim ora desain versi Window saka RipIt kanggo Windows kedhaftar Ngonversi film DVD kanggo komputer. Yen sampeyan nggunakake Windows XP / Vista / 7, sampeyan bisa ora duwe mangu-mangu ing nyoba Wondershare RipIt kanggo Windows kanggo Ngonversi file DVD dilindhungi utawa ora dilindhungi menyang komputer.

Sing Wondershare Video Converter . Karo alternatif RipIt Windows iki pinter, sampeyan bisa ngowahi DVDs sembarang populer video & format audio kaya MKV, FLV, MP4, MOV, AVI, WMV, MP3, WMA, Monggo, FLAC, OGG, AAC lan sapiturute Apa liyane, langsung optimized wis setelan nggawe sampeyan bisa kanggo muter film DVD ing piranti apa wae karo efek puter maneh paling. Katrangan cara kanggo nggunakake alternatif RipIt kanggo Windows Ngonversi DVDs sapunika!

Download Win Version Download Mac Version

Impor DVD file iki alternatif Windows kanggo RipIt

Miwiti program iki banjur klik "Convert" tab> "Muat DVD" menu. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi DVD disc, sabanjuré, sampeyan kudu masang DVD disc page banjur pilih "Muat DVD" kanggo mbukak file DVD Panjenengan. 

 RipIt for windows

2 Pilih format output

Saiki, sampeyan bisa ndeleng file DVD ing panel kiwa saka program iki. Ing wektu iki, klik "Format" lambang ing sisih tengen lan banjur milih format output ing jendhela popping-up. Kene, app iki ngandhut meh kabeh format video / audio populer. Mung pilih apa sing arep ing "Format"> "Video" utawa "Format"> "Audio" kategori. Nanging yen sampeyan arep kanggo ngowahi DVD kanggo sawetara piranti, ngene luwih pilih salah siji mung miturut jeneng piranti. 

 RipIt for windows

Yen sampeyan arep kanggo apa sawetara proyek editing, kayata pisah, nugel, gabung video utawa nambah subtitle lan watermark, uga nambah efek video etc, klik mung "Edit" tombol ing saben file video bar kanggo mbukak dibangun ing video editor. Yen perlu, monggo klik kene kanggo ndeleng tips editing.

3 Mulai nindakake DVD kanggo video / audio / piranti

Ndeleng efek video ing jendhela pratayang ing sisih tengen. Yen sampeyan lagi wareg efek, sing mung klik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama kanggo miwiti nindakake DVDs. Sawise iku rampung, mung pencet "Open Folder" tombol ing ngisor kanggo nggoleki file output.

Fitur liyane babagan RipIt kanggo windows:

  • 1. Gampang Ngonversi video utawa saka sembarang video / format audio populer ing kualitas dhuwur.
  • 2. powerfully diobong wae video kanggo DVD disc (DVD9 utawa DVD 5), folder DVD, .dvdmedia utawa iso file.
  • 4. Download wae video online effortlessly.
  • 5. Support 2D konversi 3D.
  • 6. Sunting video-Cut, dados setunggal, potong, muter video, nambah efek video, subtitle, watermark lan liyane.

Saiki njaluk sampeyan padha karo Windows saka RipIt ing komputer.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top