Kabeh TOPICS

+

Njaluk QuickTime Plugin kanggo Play liyane Video and Audio

Tubrukan video QuickTime ing browser, utawa sampeyan ora bisa muter video liwat QuickTime pamuter, mung nginstal QuickTime plug-ins ing ngisor iki. Karo QuickTime plug-ins, sampeyan bisa njaluk QuickTime didhukung tambahan format.


Njaluk QuickTime Plug-in kanggo Tambah codec Tambahan QuickTime

1. QuickTime plug-in kanggo Chrome / Firefox / Safari

QuickTime  Plug-in  for Chrome/Firefox/Safari

Ing QuickTime browser plug-in minangka bagean saka QuickTime. Iku ngijini sampeyan kanggo muter film lan musik online ing Chrome Panjenengan, Firefox, Safari lan liyane.
Yen QuickTime Panjenengan tubrukan ing video puter maneh, mung kudu mriksa cepet kanggo browser Panjenengan. Biasane QuickTime plug-in kanggo Chrome / Firefox / Safari wis diaktifake kanthi gawan. Yen ora, mung ngaktifake.

2. Perian

perian

Perian ngluwihi QuickTime didhukung format media. Karo QuickTime free iki plug-in, sampeyan bisa muter meh wae video kalebu AVI, DIVX, FLV, MKV lan liyane. Uga Perian ndhukung SSA lan SRT, supaya sampeyan bisa seneng film ing versi asli liwat QuickTime.


Wigati: Perian ora ndhukung QuickTime 10.3 saiki. Kanggo Mac 10.9, kadhangkala iku ora bisa bisa.

3. Flip4Mac

wmv code

Flip4Mac mung QuickTime komponèn sing nyedhiyani QuickTime dhukungan saka muter Windows media video. Karo QuickTime iki plug-in, sampeyan bisa seneng video puter maneh kualitas tinggi ing macem-macem format ing Mac. Format video non-didhukung dening QuickTime kaya WMV utawa AVI bisa gampang ditangani. Mainaké peran ing film Windows ing mac ora bakal wis masalah.

4. Divx ( Windows / Mac ) & Xvid Components

add divx code

Supaya QuickTime karya karo kode Divx / Xvid, sampeyan kudu duwe komponen Divx / Xvid diinstal, supaya sampeyan bisa muter Divx lan Xvid video flawlessly. Ing kasus-kasus iku video Divx wis ora ana swara, mung ngundhuh komponen Divx kanggo mbantu.


Wigati: Apple wis dibusak fungsi sawetara program pihak katelu wiwit Mac 10.9. Yen video ora bisa diputer liwat QuickTime, mung nyoba Video Converter Ultimate minangka alternatif QuickTime.

5. Xiph QuickTime Component

add ogg code

Looking for a plug-in gratis kanggo muter file OGG karo QuickTime? Xiph temtunipun bakal dadi pilihan paling. QuickTime iki plug-in menehi Vorbis codecs sembarang aplikasi QuickTime basis.

Top