Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > ProRes Converter: Gampang Convert Videos Apple ProRes

ProRes Converter: Gampang Convert Videos Apple ProRes

Sampeyan bisa njaluk akèh mts, m2ts, avchd, mp4 utawa mov file dijupuk dening camcoders utawa nyuwek saka DVDs. Nalika nyunting video iki karo iMovie, Final Cut Pro utawa Adobe Premiere ing Mac, sampeyan kerep bakal mbukak menyang masalah kaya kesalahan ngimpor, werna surem utawa kualitas. Bener, kuwi format Highly teken dening ora ateges format becik kanggo maksud editing. Nanging, klip mentahan kaya Apple ProRes 422 (* .MOV), ProRes Apple 4444 (* .MOV) nindakake luwih akeh. Mangkono, iku ora pilihan nanging kudu maca sandi file video kanggo format ProRes yen sampeyan arep kanggo entuk asil sing paling apik.

Nanging, kanggo distribusi file utawa enggo bareng, ProRes ora format cocok amarga ukuran berkas amba lan kurang didhukung puter maneh (mung QuickTime lan VLC saiki). Dadi, a rate ProRes ngalangi lan efisien needed yen iki cilik.

Kanggo nindakake ProRes konversi seamlessly karo ease, kita ing Wondershare alamiah ngajak ProRes Kombertidor iki: Video Converter Ultimate for Mac . Karo, sampeyan bisa kanthi gampang nransfer kabeh populer format kaya MP4, H.264, MOV, MTS, AVCHD, KABIYESI, MPG, lan sapiturute kanggo Apple ProRes 422, ProRes 4444 utawa kosok balene ing Mac karo sawetara klik. Ngisor iki guide langkah.

Download free trial ProRes Converter:

Download Mac Version

1 Tambah video kanggo ProRes Kombertidor

Klik "+" kanggo natigate folder lan nambah file video sing arep kanggo ngowahi. ProRes Kombertidor uga ndhukung seret-n-gulung & mode kumpulan.

convert to prores 422

2 Pilih ProRes minangka format output

Klik kaping pindho munggah-panah ing ngisor panel iki program, lan banjur milih format output Wanted saka dhaftar pop-up.

Kanggo maksud editing, program iki uga menehi standar Final Cut Pro, iMovie lan Adobe Premiere prasetel kanggo ease konversi. Nanging ing kene kanggo mesthekake asil editing paling apik, iku luwih apik kanggo milih profesional ProRes native codecs. Given sumber, ProRes Standar utawa ProRes LT sing pilihanipun cocok. Yen iku media sumber adhedhasar film, sampeyan bisa milih ProRes HD.

prores 422 converter

3 konversi Mulai ProRes

Saiki, mung mencet tombol Convert ing sisih tengen ngisor jendela program, lan supaya ProRes Kombertidor ngurus saka liyane.

Nalika kabeh mata uang rampung, mung klik "Open Output" ing jendhela sembul kanggo nemokake file diowahi. Saiki sampeyan bisa go ahead kanggo nuduhake creativeness ing nyunting karo Final Cut Pro ing ease.

Sawise iku rampung, command prompt ngirim ilang. Mriksa path output sing kasebut (gawan ing folder padha original image urutan / video ing).

convert prores

Tips kanggo ProRes konversi:

1. Sadurunge konversi, sampeyan uga bisa ngganti filename output utawa path output yen pengin.

2. Apple ProRes rate punika kabeh ing-siji-toolkit: download video online, motong, potong, muter, dados setunggal klip video, lan ngobong video kanggo DVD. Kanggo njelajah rincian liyane, monggo waca Pandhuan Pangguna .

Free download ProRes Kombertidor

Monggo nonton video tutorial.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top