Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > sandiwara BBC Radio in iTunes

Sandiwara BBC Radio in iTunes

Mungkin sampeyan kang pacangan radio BBC. Nanging kadhangkala, sampeyan bisa tansah gagal kanggo tindakake program radio BBC favorit amarga saka jadwal sibuk. Iku banget tega, ora iku? Inggih, arep kanggo muter radio BBC ing iTunes supaya sampeyan bisa ngrungokake radio BBC kaya listen to iTunes songs? Utawa terus kanggo nyelarasake radio BBC kanggo piranti Apple kaya iPhone utawa iPod supaya sampeyan bisa seneng ing Go?

Biasane, sampeyan ora bisa sijine radio BBC iTunes kanggo muter maneh online utawa offline. Amarga ana ora URL langsung kanggo kedhaftar kanggo ngundhuh radio BBC kanggo iTunes. Begjanipun, sampeyan bisa nggunakake alat pihak katelu kanggo mbantu rampung konversi BBC iTunes.

Streaming Audio Recorder paling recorder audio radio BBC aku wis tau digunakake. Iku dirancang kanggo ngrekam radio BBC diputer liwat kertu swara komputer kanthi nggunakake kertu swara virtual, tetep audio asli karo 1: 1 kualitas.

Tutorial iki kene nuduhake sampeyan carane ngrampungake konversi BBC iTunes ing mung 3 langkah. Mung tindakake iku.

Download Win Version Download Mac Version

1 Instal lan mbukak iki pinter BBC recorder audio radio

Sawise download, mung kenek file Exe kanggo nginstal recorder audio iki gedhe. Sak suwene proses instalasi, yen sampeyan obah pilihan "Launch Streaming Audio Recorder sapunika", app iki bakal mbukak mengko. Utawa klik kaping pindho lambang mejo kanggo miwiti.

2 Miwiti kanggo ngrekam radio BBC

Kanggo ngrekam program audio, page, sampeyan kudu mencet "Rekam" tombol ing sisih kiwa ndhuwur antarmuka utama. Alesan ngapa nindakake iki kanggo mesthekake rekaman lengkap. Banjur, akses menyang radio BBC, temokake lan muter siji program sing arep ngrekam. Sampeyan bakal nemokake app pinter iki wiwit direkam radio BBC cepet.

BBC radio to mp3

Wigati: Yen sampeyan ora bisa dadi watara kanggo ngrekam radio BBC, app iki menehi kemampuan kanggo nyetel wiwitan lan pungkasan wektu kanggo rekaman audio.

3 Play radio BBC iTunes

Nalika iku rampung, sampeyan bakal nemokake direkam BBC file radio ing radio audio recorder BBC perpustakaan 's. Menyang "Library", pilih file trek sing arep ngimpor kanggo iTunes, lan banjur mencet "Tambah iTunes" tombol kanggo Pup nganti jendhela ngendi sampeyan mung kenek "Tambah". Sawisé iku, app iTunes bakal kanthi otomatis mbukak, nuduhake kabeh ditambahaké BBC file radio sadurunge mata.

BBC radio on iTunes

Saiki, sampeyan bisa kanthi seneng wong liwat iTunes utawa terus kanggo nyelarasake menyang piranti hotspot kaya iPod lan iPhone.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top