Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Rekam Pandora kanggo MP3

Carane kanggo ngrekam Pandora kanggo MP3

Pandora iku layanan music kondhang ing donya, gadhah 80,000 seniman, 800,000 trek ing perpustakaan lan luwih saka 80 yuta kedhaftar manut. Yen sampeyan salah siji saka Pandora funs music super, sampeyan kamungkinan kanggo duwe idea gedhe kanggo ngowahi lan nyimpen Pandora kanggo MP3 ing hard drive supaya sampeyan bisa ngreksa ing salawas-lawase.

Apa liyane, Nindakake Pandora kanggo MP3 iku cara sing apik kanggo muter musik Pandora ing media pamuter kaya ngarep utawa mobil pamuter, malah cara paling apik kanggo nggawe ringtones karo music Pandora. Sawise music Pandora online iki diowahi menyang berkas MP3, file MP3 Pandora bisa digunakake digunakake.

Ngonversi Pandora kanggo MP3, aku duwe recorder audio profesional bantuan sandi. Sing asu luck. Saiki, aku bakal pirso alat iki pinter lan lumaku panjenengan liwat Pandora MP3 download langkah dening langkah dening nggunakake recorder- audio iki gedhe Streaming Audio Recorder .

1 Instal lan miwiti Streaming Audio Recorder

App pinter iki sumadhiya nèng kene kanthi ngeklik ing download ing ngisor iki. Sawise download, klik kaping pindho file Exe kanggo nginstal Streaming Audio Recorder ing. Banjur, miwiti app.

Download Win Version Download Mac Version

2 Miwiti kanggo ngrekam Pandora kanggo MP3

Ing antarmuka utama Streaming Audio Recorder, sampeyan kudu klik "Rekam" tombol. Banjur, temokake lan muter lagu sing arep ngrekam ing Pandora.com.

Pandora MP3

Aja sampeyan ndeleng recorder audio pinter iki wis miwiti kanggo ngrekam song Pandora? Iku kelangan, ora iku? Nalika song iku liwat, sampeyan bisa mencet "Rekam" tombol maneh kanggo mungkasi ngrekam. Sampeyan bakal nemokake trek direkam wis ing perpustakaan app iki. Klik tengen lan pilih "Bukak ing folder" kanggo navigasi kanggo file MP3 iki disimpen ing hardisk.

Liyane fitur atraktif app iki wis iku bisa bebarengan download informasi liyane, kayata artis, album name lan tutup.

Wigati: app pinter Iki menehi pilihan kanggo nyetel miwiti-rekaman lan mburi-rekaman wektu supaya isih bisa uga dianggo malah sanadyan sampeyan lagi ora watara sak ngrekam.

Sawise rekaman, Streaming Audio Recorder ngijini sampeyan kanggo nggawe liyane:

1) Ngimpor music Pandora direkam kanggo iTunes: Menyang Library, pilih sing gedhe-gedhe sing arep diimpor, klik "Tambah iTunes" tombol ing ngisor antarmuka. Sawise music Pandora iki wis iTunes, sampeyan bisa muter liwat iTunes offline malah diselarasake piranti Apple. Sampeyan bisa waca tutorial rinci iki Ngonversi Pandora kanggo iTunes .

2) Priksa ringtones pribadi. Mung kenek "ringtone" lambang kanggo nggawe pribadhi dering.

3) Share music Twitter utawa Facebook. Sampeyan bisa klik lambang jejaring sosial kanggo enggo bareng musik karo kanca-kanca ing Twitter utawa Facebook.

Download Win Version Download Mac Version

Nonton tutorial video ing ngisor iki:

<

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top