Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane bisa aku Ngganti Standards Video saka PAL kanggo NTSC

Carane bisa aku Ngganti Kula Standards Video saka PAL kanggo NTSC

Aja duwe file video sing ora muter maneh sukses ing loro DVD drive lan DVD pamuter dewekan? Ana wae pesen kesalahan tartamtu dijaluk ing layar? Iya iku gagal kanggo muter amarga saka standar video unsupported? Wis ndlajahi dhaftar panjarwa masalah umum DVD drive ?

Kadhangkala, solusi bisa cukup langsung. Yen konversi standar video apa sing bakal perlu kanggo ngatasi masalah puter maneh, katon metu kanggo Video Converter Ultimate . Mangga tindakake tutorial rinci ing ngisor iki carane ngganti standar video saka PAL kanggo NTSC utawa kosok balene.

Download Win Version Download Mac Version


Langkah 1: Tuduhna DVD (utawa nambah file)

Sampeyan bakal kanthi otomatis diarahake menyang Convert jendhela 's marang ngetokake piranti lunak. Sadurunge nerusake, please priksa carane sampeyan bakal seneng format output dadi; DVD fisik, gambar file ISO utawa format output liyane sing cocog karo pilihan.

  • DVD fisik utawa file ISO image: Pindhah liwat jendhela Burn kanggo ngunggah DVD utawa seret lan selehake file Panjenengan.
  • Format output liyane: Nindakake ing ngunggah DVD utawa file ing Convert jendhela 's.

upload DVD files

Langkah 2: Sunting file

Langkah nyunting file sarupa banget ana prakara kang jendhela sing lagi. Cukup klik ing Sunting lambang lan sampeyan bakal oleh menyang layar editing minangka kapacak ing ngisor iki. Sampeyan bisa nambah Trim Marker kanggo mbusak utawa supaya bagean sing wis dipilih, aplikasi Efek kanggo nggawe pribadhi video, nyetel Padhang , Saturasi , Kontras lan akeh liyane.

edit or convert dvd files

Langkah 3: standar video ngganti DVD

Supaya ngganti standar video DVD saka PAL kanggo format NTSC (utawa saka NTSC kanggo Pal format), sampeyan bisa klik ing liyane , kang tengen ndhuwur tombol Burn. Sawisé iku, nindakake ing nyetel paramèter kanggo DVD kayata Labeling DVD, tingkat kualitas (High, Standard utawa Low), Aspek rasio uga yen sampeyan bakal seneng duwe DVD fisik utawa gambar file ISO ing mburi konversi.

change dvd video standards

Langkah 4: ngganti cithakan

Akhire, milih cithakan favorit saka sing gedhe-gedhe sing dibangun ing, ngganti fonts, gaya lan ukuran teks lan aplikasi gambar utawa musik kanggo latar mburi. Sawisé iku, mung klik ing Burn !

change dvd template or menu

Yen iku DVD drive sing ora bisa digunakake, maca liyane menyang Solutions kanggo Drive Panjenengan .

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top