Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Record Online Swara karo Ease

Carane kanggo ngrekam Online Swara karo Ease

Kowe kerep golek voices ayu online kaya songs utawa musik latar mburi kanggo video krasan, sing arep kanggo nyimpen ing tangan? Isih nyoba kanggo tokoh metu dalan kanggo ngrekam voices apik kanggo muter maneh? Ora ngetokake maneh. Punika recorder swara online sampurna kanggo help- Streaming Audio recorder . Iku ngijini sampeyan kanggo ngrekam voices online saka situs music kaya Spotify utawa video sites like YouTube. Ora bisa ngenteni kanggo nyoba bab anyar iki. Ayo kang miwiti kanggo ndeleng tutorial rinci ing ngisor iki.

1 Ngundhuh lan nginstal recorder swara online

Download Win VersionDownload Mac Version

Download recorder swara online free lan nginstal ing komputer. Aja lali kanggo milih siji tengen kanggo komputer. Kita bakal njupuk versi windows minangka Kayata.

2 voices online Rekam

Mbukak program sawise instalasi. Klik tombol Rekam ing sisih kiwa ndhuwur. Banjur temokake swara online sing arep ngrekam saka website audio utawa video. Njupuk Spotify minangka conto. Klik song ing Spotify kanggo muter banjur program bakal ngrekam swara langsung.

online voice recording software

Punika saran. Sampeyan kudu nggawe manawa internet dadi lancar lan sampeyan ora muter swara ing komputer. Banjur sampeyan bisa njaluk output swara kualitas.

3 Playback ing piranti hotspot (opsional)

Sawise swara online direkam, sampeyan bisa nemokake dheweke ing Library of program karo informasi dhasar kaya singer, album, lan liyane. Sampeyan bisa muter swara liwat program iki dening pindho ngeklik. Nanging apa yen sampeyan arep kanggo mindhah piranti hotspot kanggo puter maneh?

Iku Piece saking jajan karo program iki. Nyorot swara lan klik Tambah tombol iTunes ing ngisor. Banjur pindhah menyang iTunes kanggo golek swara nampilake ing lagu SAR. Saiki, sampeyan bisa diselarasake piranti hotspot kaya iPod.

Liyane saka piranti Apple, sampeyan bisa uga pengin kanggo muter ing piranti liyane kaya Samsung telpon. Klik-tengen swara kanggo nggoleki ngendi iku wis disimpen lan banjur ngirim menyang telpon kanthi manual Samsung Panjenengan.

online voice recorder free

Liyane saka ngrekam voices online, sampeyan uga bisa nggawe ringtones karo program iki. Klik lambang lonceng lan bitmap bakal katon. Pilih salah siji bagéan saka swara sing kaya lan nyimpen sijine menyang telpon.

Iku atraktif kanggo sampeyan? Yen ya, ora ragu-ragu lan download menyang duwe cobi.

Tip: Yen sampeyan arep kanggo ngobong swara menyang CD, sampeyan bisa nggunakake iTunes CD burner free.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top