Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Record Online Audio karo Ora Mundhut Quality

Carane kanggo ngrekam Online Audio karo Ora Mundhut Quality

Tau wonder yen sampeyan bisa ngrekam audio online saka situs music kaya Spotify utawa gegandhengan situs radio internet kaya Pandora? Nggunakake piranti lunak ngrekam dhasar ing komputer bakal dadi solusi, nanging ora siji apik amarga saka mundhut amba kanggo kualitas. Ojo semelang saiki. Coba iki recorder audio online below- Streaming Audio recorder . Nanging cathetan audio online saka samubarang situs liwat kertu swara ing komputer. Ing cara sing, sing njaluk ora mundhut kualitas. Sejatine, apa sing krungu apa sing njaluk. Audio direkam ing format MP3, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nransfer menyang piranti hotspot utawa nuduhake menyang Facebook utawa Twitter. Punika dipikir tangan-ing cara kerjane ing ngisor iki.

1 Ngundhuh lan nginstal online lunak rekaman audio

Download Win VersionDownload Mac Version

Njaluk program iki kanthi ngeklik lambang Download ndhuwur. Banjur instal ing komputer. Rong versi sing kasedhiya kanggo sampeyan milih. Kita bakal fokus ing versi windows ing langkah-langkah ing ngisor iki.

2 audio online Rekam gampang

Mbukak program sawise instalasi. Golek tombol Rekam ing jendhela utami. Klik iku lan banjur pindhah menyang nelusuri stream audio online. Sampeyan bisa ngetik web kaya Spotify ing browser banjur miwiti stream audio. Program bakal miwiti ngrekam audio tengen adoh.

Sak suwene proses, sampeyan kudu duwe sambungan internet apik supaya njaluk file audio lengkap. Tetep muter kabèh playlist lan program bisa otomatis pamisah saben file dening wektu nggawe bisu antarane.

record online audio

3 Transfer file audio kanggo piranti hotspot

Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal njaluk MP3 file audio siap ditransfer menyang piranti hotspot. Pilih file lan klik Tambah tombol iTunes. Sampeyan uga bisa klik-tengen file banjur pilih Nambah kanggo iTunes Library. Banjur golek file audio ing lagu SAR ing iTunes lan sink kanggo piranti Apple kaya iPod.

Kanggo piranti liyane, sampeyan kudu page golek ngendi file sing disimpen. Klik-tengen file banjur pilih Buka Folder. Banjur kanthi manual seret kanggo piranti liyane.

Wigati: Kanggo versi Mac, Tambah tombol iTunes ora ana. Nanging sampeyan bisa golek ngendi file sing disimpen lan banjur ngimpor kontak mau menyang iTunes dening dhewe.

online audio record

File audio uga siap dienggo ing Facebook utawa Twitter. Cukup klik Facebook utawa Twitter lambang ing jejere jeneng file audio. Miturut cara, sampeyan uga bisa ngowahi informasi bab audio yen program ora ngenali dhewe. Klik-tengen audio lan pilih Ndeleng Detail. Banjur ngganti informasi ing kolom pop-up ing sisih tengen.

Recorder audio online iki wis fungsi kaya nggawe dering, nggawe dhaptar lagu lan liyane. Muni sange, tengen? Cukup download duwe cobi.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top