Kabeh TOPICS

+

Carane Watch Netflix ing TV

Iku bab apik kanggo nonton video Netflix ing layar amba TV dhuwur-definisi. Lan saiki, persil saka TV langsung bisa stream layanan Netflix kaya Apple TV Newest. Inggih, apa sing ngirim apa yen TV ora duwe pemain Netflix builtin? Aja padha sumelang. Sampeyan uga bisa seneng apik Netflix isi ing HDTV kanthi nggunakake methord gampang ngisor iki.

Solusi kanggo nggunakake Wondershare Video Converter . Bisa mbantu download wae video saka Netflix kanggo TV kanggo muter maneh Gamelan. Akeh wong ing forum ngeluh video Netflix sing ora bisa diputer ing TV. Ya, diundhuh video Netflix sing kompatibel karo TV lan needed kanggo ngowahi. Nanging, Wondershare Video Converter nduweni kemampuan kanggo ngundhuh video saka Netflix banjur Ngonversi menyang format TV didhukung, supaya sampeyan bisa muter Netflix ing TV tanpa alangan wae. Ngisor iki carane kanggo nonton Netflix ing TV.

Download Win Version


1 Download video Netflix kanggo TV

Sawise sampeyan instal program iki, sampeyan kudu aktif app iki download funcction. Klik menu Start saka PC, banjur pindhah menyang Kabeh gambaran> _1_698_1 _> _ 1_617_1 _> _ 1_698_1_ recorder Video. Saiki, sampeyan bisa ndeleng " watch netflix on tvWondershare recorder Video "pilihan ana. Cukup klik iku kanggo Pup munggah cathetan:

play netflix on tv

Saiki, sampeyan bisa miwiti ngundhuh Netflix kanggo TV. Pindhah menyang Netflix kanggo muter salah siji video sing arep. Sanalika video iki wis miwiti kanggo muter, app iki bakal kanthi otomatis ndeteksi. Lan sampeyan bakal weruh rekaman kothak persegi dowo abang minangka nderek.

stream netflix to tv

Cukup klik tombol REC abang ing ndhuwur-ngiwa kanggo dijupuk video Netflix. Nalika video mandheg muter utawa sampeyan klik tombol REC maneh, proses rekaman bakal liwat. Langsung, folder bakal kabuka karo direkam Netflix video ana.

2 Convert Netflix kanggo TV

Page, seret direkam video saka folder kanggo app iki panel konversi. Banjur, pindhah menyang dhaftar format output app iki kanthi ngeklik gambar format ing panel Output Format. Kene, sampeyan bisa milih apa sing arep. Elinga yen program iki nawakake sing format paling apik kanggo Samsung TV, Sony TV, LG TV lan Panasonic TV. Yen TV sampeyan belongs kanggo salah siji saka wong-wong mau, mung langsung milih piranti.

watch netflix on tv

Apple TV, sampeyan bisa pindhah menyang piranti> Apple> Apple TV.

stream netflix to tv

3 Play Netflix ing TV

Saiki, mung mencet tombol Convert ing sudhut ngisor-tengen jendhela iki program kang.

netflix on tv

Sawisé iku, kenek pilihan Folder Bukak ing ngisor jendhela kanggo nemokake file video diowahi. Ing pungkasan, mindhah video kanggo TV liwat piranti USB. Sing kabeh.

Download Win Version

Top