Kabeh TOPICS

+

Carane Convert MSWMM File kanggo WMV / AVI / MKV / MP4 / MOV, ECT


A file MSWMM ora file video nanging file project digawe dening Windows Movie Maker. Sampeyan ora bisa muter ing program video kaya Wondows Meida pamuter. Dadi, kadang sampeyan uga arep Ngonversi file MSWMM file video. Ing kasunyatan, Windows Movie Maker ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file MSWMM file WMV. Lan operasi gampang banget. Yen sampeyan ora ngerti carane Ngonversi MSWMM kanggo WMV ing Windows Movie Maker, panuntun ngisor iku hak kanggo sampeyan.

Kene aku bakal nuduhake sampeyan carane Ngonversi file MSWMM kanggo WMV ing Windows Movie Maker, lan Ngonversi MSWMM kanggo fomats liyane karo app kayata WMV, AVI, MKV, MP4, MOV lan liyane.

Part 1: Carane Ngonversi file MSWMM kanggo WMV ing Windows Movie Maker

Ana rong versi Windows Movie Maker kanggo Windows ing pasar. Aku mungguh bakal nuduhake sampeyan langkah rinci.

I. Kanggo Windows 7

Ngonversi file project MSWMM file WMV, sampeyan bisa nindakake:

Langkah 1: Klik menu Gambar, lan milih pilihan Bukak Project kanggo ngimpor file project MSWMM lokal. Langkah 2: . Seret file project MSWMM menyang Timeline ngisor Langkah 3: Menyang "Rampung Movie" ing sisih kiwa, lan pilih " Simpen komputer ". Sabanjure, tuntunan bakal mimpin sampeyan nyimpen file iki minangka file WMV.

converting MSWMM to avi

II. Kanggo Wondows Visa

Langkah 1: . Sawise sampeyan mbukak Windows Movie Maker, sampeyan kudu klik "Gambar" menu banjur pilih "Bukak Project" pilihan kanggo ngimpor file project MSWMM sing arep Langkah 2: Bali menyang "Gambar" menu, lan milih ing "Publikasi Movie" pilihan. Banjur, "Publikasi Movie" tuntunan bakal pop munggah. Langkah 3: Klik "Next", Tipe ing jeneng anyar, milih path file, lan Klik "Next" maneh kanggo nyimpen file WMV.

converting MSWMM to avi

Saiki, mung menyang folder output kanggo golek file WMV disimpen. Sing kabeh.

Part 2: Carane Ngonversi file MSWMM kanggo format Words

Mungkin sing arep kanggo muter file project MSWMM ing panggonan liyane. Ing kasus kaya iki, sampeyan mbokmenawa kudu ngowahi MSWMM kanggo format video liyane tinimbang WMV. Nanging, Windows Movie Maker mung bisa ngijini sampeyan kanggo nyimpen file ing format WMV. Dadi, kanggo Ngonversi file MSWMM kanggo format video liyane kaya AVI, MP4, MOV, FLV, KABIYESI, DVD, MPEG, MPG, etc, sampeyan kudu nggunakake MSWMM rate kuat, Wondershare Video Converter ( Kombertidor Video kanggo Mac ).

Download Win Version Download Mac Version

1. file Simpen MSWMM minangka file video

Klik menu Gambar ing sisih kiwa ndhuwur antarmuka utama Windows Movie Maker, lan menyang "Bukak project". Banjur, Gambar Bukak jendhela bakal pop munggah. Saiki, sampeyan bisa navigasi kanggo file MSWMM sing arep lan ngimpor kontak mau. Sawisé iku, seret siji file MSWMM diimpor menyang storyboard ing ngisor iki. Akhire, pindhah menyang "Rampung Movie"> "Simpen komputer" kanggo ngekspor file video WMV.

converting MSWMM to avi

2. Impor file video kanggo MSWMM iki rate

Mbukak Wondershare Video Converter, ing ndhuwur kiwa kang, sing mung mung klik convert MSWMM filestombol kanggo nambah file WMV disimpen ing langkah 1. Sawisé iku, sampeyan bisa ndeleng kabeh file kadhaptar ing app iki panel konversi.

MSWMM video converter

3. Pilih format output

Bukak output dhaftar format gulung-mudhun utawa klik gambar format ing panel Output Format. Sampeyan bisa ndeleng format output jendhela app iki minangka nderek.

Meh kabeh video & audio format, malah piranti populer sing ana ing dhaftar sawijining format. Mung aran gratis kanggo milih apa sing arep minangka format output.

MSWMM file converter

4. Ngonversi file MSWMM

Saiki, sing mung kenek "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen iki video rate antarmuka utama 's kanggo miwiti nindakake file MSWMM Panjenengan. A nalika mengko, konversi video bakal rampung. Langsung klik pilihan Bukak Folder kanggo nemokake file diowahi sawise konversi.

Download win version Download mac version

youtube to flv
Top