Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane supaya ditambahaké MPEG File karo MPEG Encoder

Carane supaya ditambahaké MPEG File karo MPEG Encoder

Enkoding file MPEG proses nindakake utawa enkoding-re file video saka format liya karo salah siji standar MPEG kaya MPEG-1 lan MPEG-2 lan sapiturute Wong biasane arep ditambahaké MPEG file biasane kanggo tujuan distribusi trep utawa ngeker raga kanggo CDs / DVDs. Kanggo nindakake iku, MPEG ngodhe kuat lan gampang kanggo nggunakake lunak alat kudu-kudu. Dadi, MPEG alat enkoding ing gedhe dikarepake ing pasar. Sairing, ana akèh MPEG encorders kanggo kedhaftar kanggo milih saka. Mung miturut perlu, milih salah siji sing paling cocok kanggo sampeyan.

Yen ngene kaya kanggo golek supaya gedhe alat kanggo nggawe MPEG-1, MPEG-2 utawa MPEG-4 file saka meh wae populer format video liyane, Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ) iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Nanging ndhukung sawetara saka sudhut format input video kaya AVI, MKV, MOV, WMV, FLV, MTS, M2TS, TS, Mod, Amandeep singh Mani singh, 3GP, 3G2 and so on. Uga, ngijini sampeyan ditambahaké file audio ing format sing beda, kayata MP3, Monggo, WMA, AAC, FLAC, OGG, AIFF, MKA, M4R, AU, APE etc.

Karo Wondershare MPEG ngodhe, sampeyan bisa kanthi gampang ditambahaké file video kanggo salah siji saka telung file MPEG umum, MPEG-1, MPEG-2, video MPEG-4 lan. Kanggo kualitas video output, iku banget, meh tanpa mundhut kualitas. Lan operasi uga banget prasaja. Mung tindakake pandhuan ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah video kanggo ngodhe MPEG

Mindhah mouse ing ndhuwur kiwa antarmuka MPEG iki enkoding app saiki, banjur klik  MPEG conversion tombol ana kanggo nelusur file video ing komputer lan mbukak sing gedhe-gedhe sing arep ditambahaké. Liyane cara kanggo pilih video favorit ing komputer pisanan, lan banjur langsung seret & tempel file sing dipilih lokal kanggo panel kiwa MPEG ngodhe iki. Sawisé iku, kabeh video bisa ditampilake in thumbnail minangka nderek:

encoding MPEG

2 Pilih MPEG minangka format output

Ngodhe MPEG iki menehi sampeyan karo MPEG-1, MPEG-2 lan MPEG-4. Sampeyan bisa milih format output mung miturut perlu. Kaping kabeh, mbukak format output jendhela MPEG ngodhe iki kanthi ngeklik gambar format ing sisih tengen antarmuka saiki, sabanjuré, navigasi menyang "Format"> "Video" kategori ing jendhela sembul, lan ing pungkasan, milih "MPEG-1" utawa "MPEG-2" utawa "MP4 Video" (IE MPEG-4).

encode MPEG

Yen sampeyan perlu kanggo nyetel sawetara paramèter enkoding video, sampeyan bisa nerusake kanggo mencet "Setelan" tombol pindah-kaya ing ngisor panel Output Format. Ing jendhela sembul Setelan, nyetel resolusi video, tingkat pigura video, lan video & dicokot tingkat audio etc.

encode MPEG

3 file ditambahaké MPEG

Ing langkah pungkasan, mung kenek "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen antarmuka utama MPEG ngodhe iki kanggo miwiti enkoding file MPEG saka format liyane. Langsung, sampeyan bisa ndeleng tingkat completion saka saben judhul video. Iki app bisa rampung kabeh tugas konversi ing kacepetan Fantastic.

MPEG encoder

Sawise proses enkoding MPEG wis rampung, klik mung "Bukak Folder" tombol ing ngisor antarmuka iki program kang saiki kanggo nemokake file output. Elinga yen yen sampeyan wis milih MPEG-1 utawa MPEG-2, file output bakal gedhe-gedhe karo extension .mpg, nalika kanggo MP4 output, file diowahi bakal gedhe-gedhe karo jeneng extension .mp4.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top