Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert MP4 ing OS X Mavericks

Carane Convert MP4 ing OS X Mavericks

Arep Ngonversi file MP4 utawa saka file video liyane, nanging rate video ora bisa digunakake ing Mavericks? Ya, akèh ngowahi video kanggo Mac ing pasar wis dadi kasedhiya sawise komputer Mac padha nganyari sistem OS X Mavericks anyar. Ing kasus kaya iki, MP4 rate gedhe kanggo Mavericks banget dianjurake. Sing Wondershare Kombertidor Video kanggo Mac . Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi video wae kanggo MP4 utawa ngowahi MP4 sembarang format audio lan video liyane Efesus.

Kejabi nindakake file MP4, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngowahi liyane wae format media populer, nganti 100+ format. Dadi, aku wani bisa ketemu kabeh kabutuhan konversi video ing Mavericks. Uga, ana akèh pribadi editing video Handy diwenehake dening app iki. Yen perlu, sampeyan bisa nggunakake fitur editing video app iki diowahi video sadurunge konversi.

Download Mac Version

1 Impor MP4 file kanggo MP4 iki rate kanggo Mavericks

Menyang folder sing ngemot file MP4 lokal. Banjur, seret file MP4 iki sing arep saka folder kanggo panel app iki. Utawa, mindhah mouse kanggo menu utama, klik "Gambar" menu, lan milih "Muat Media Files" pilihan kanggo ngimpor file MP4.

mp4 converter mavericks

2 Pilih format output sing arep

Pisanan, sampeyan perlu kanggo mbukak dhaftar format output app iki. Kanggo nindakake, mung mung kenek lambang format ing ngisor panel app iki. Saiki, sampeyan bisa ndeleng akèh audio & video format, lan piranti kene. Ngonversi video kanggo MP4, mung menyang "Video"> "MP4". Ngonversi MP4 format liyane, mung pilih format nengen utawa piranti sing arep.

converting mp4 mavericks

3 Mulai MP4 konversi ing Mavericks

Mencet "Convert" tombol kanggo miwiti MP4 konversi ing Mavericks. Banjur, MP4 iki rate video kanggo Mavericks bakal nindakake proyek liyane kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng bar proses konversi nuduhake. Nalika tekan 100%, sing mung golek file diowahi ing folder output sawijining. Saiki, mung nggawe nggunakake kanthi saka file diowahi.

mp4 conversion mavericks

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top