Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert MOV kanggo MP3 ing Mac (Yosemite klebu)

Carane Convert MOV kanggo MP3 ing Mac (Yosemite klebu)

Aku kudu sawetara bantuan karo soko. Aku iki pemikiran yen ana cara kanggo njupuk audio metu saka mov QuickTime lan mung duwe audio minangka file MP3 Iku ana apa cara sing aku bisa nindakake iku? Matur nuwun.

Minangka pitakonan ndhuwur nuduhake, kadhangkala kita mung kudu audio lan swara saka file video supaya kita bisa sijine mau menyang sawetara MP3 pemain. Lan kene, kita bakal kaya kanggo nyedhiyani cara cantik gampang Ngonversi MOV kanggo MP3 Mac, mung ngewangi sampeyan extract audio kaya MP3, AAC, APE saka QuickTime MOV video ing Mac OS X kalebu Snow Leopard, Lion lan Mountain Lion.

MOV kanggo MP3 Converter Mac iku sawijining MOV gampang kanggo nggunakake kanggo MP3 convertor kanggo mbantu Ngonversi MOV kanggo format MP3, uga AAC, APE, AC3, Monggo, MKA, WMA lan format file liyane populer audio ing Mac. Punika langkah-langkah dening-guide kanggo sampeyan. Kawitan, mangga download piranti lunak, nginstal lan miwiti. Lan banjur miwiti nindakake MOV konversi MP3.

Download Free MOV kanggo MP3 Converter Mac (Mountain Lion, Lion didhukung)

Download Mac Version Download Win Version

Carane kanggo ngowahi MOV kanggo MP3 ing Mac OS X (Mountain Lion didhukung) langkah dening langkah

Langkah 1. video Load MOV kanggo Mac MOV kanggo MP3 Convertor

Seret lan selehake video menyang panel kiwa utawa klik File Tambah File Video pilih video MOV saka komputer. Sing diijini kanggo ngimpor saperangan file MOV ing wektu. Sampeyan uga bisa extract MP3 saka file video kaya WMV, MKV, AVI, FLV, MTS, KABIYESI, lsp Mac OS X. Added video bisa dipratinjau ing sisih tengen ndeleng jendhela. Sampeyan bisa nyeret lan nyelehake siji video gambar cilik liyane kanggo nggabungaké video.

Langkah 2. Setel format output MP3

Ing MOV pinter iki kanggo MP3 rate Mac (Mountain Lion didhukung), klik tombol gambar format ing panel ngisor, lan banjur milih MP3 minangka format output saka tab Audio. Sampeyan uga bisa motong panjang audio kanthi ngeklik tombol Trim.

mov to mp3 converter mac

Langkah 3. Mulai Ngonversi MOV kanggo format MP3 ing Mac

Klik Output ing sisih kiwa ngisor jendhela program kanggo milih direktori output kanggo video lan kenek Ngonversi kanggo miwiti MOV konversi MP3 ing Mac OS X (Mountain Lion, Lion klebu).

Sawise telung langkah iki rampung, sampeyan bisa seneng MP3 saka MOV ing iPod acak, iPhone, iMovie, Final Cut Pro lan MP3 pemain utawa editors.

Wigati : Iki MOV kanggo MP3 Converter Mac uga bisa ngowahi video kaya AVI, MP4, MPG, WMV, FLV, MKV, MTS, KABIYESI, etc. lan extract audios saka video. Iku bisa ngowahi video lan audios dadi kompatibel karo iDVD, iMovie, iTunes, QuickTime, Final Cut Pro, PPT, Adobe Premiere Pro, iPad, iPhone 4, iPhone, iPod 4, iPod nano, etc lan sampeyan bisa enggo bareng video diowahi ing YouTube, Facebook, Myspace, blog pribadi, and so on.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top