Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane MKV Ngonversi kanggo 3GP

Carane MKV Ngonversi kanggo 3GP

Duwe akèh file MKV ing komputer lan arep nransfer menyang telpon seluler kanggo rasa seneng ing lunga? Yen mengkono iku, sampeyan kudu ngowahi MKV kanggo format sing kompatibel kanggo Smartphone. 3GP bisa dadi format sing dipilih paling. Iku format sing multimedia digunakake ing telpon seluler 3G, uga sawetara 2G lan 4G telpon.

Ngonversi MKV kanggo 3GP kanggo telpon seluler, video rate gampang kanggo nggunakake perlu kanggo sampeyan. Artikel iki utamané nuduhake sampeyan carane Ngonversi file MKV kanggo muter maneh ing sembarang populer seluler telpon karo MKV banget kanggo 3GP rate. Sing paling Kombertidor Video Win ( Video Converter kanggo Mac ), kang bisa gampang mbantu Ngonversi format MKV kanggo meh format kanggo maksud apa piranti karo kualitas video dhuwur. Lan langkah-langkah rinci minangka nderek:

Langkah 1: Download, nginstal lan mbukak MKV iki kanggo 3GP rate

Mac lan Windows versi MKV video iki kanggo 3GP video rate bisa diundhuh langsung kanthi ngeklik pranala ing ngisor iki. Sawise instalasi, mung miwiti.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Sabanjure, aku bakal njupuk versi Windows app iki contone kanggo nuduhake MKV konversi 3GP. Kanggo pangguna Mac, sampeyan bisa klik kene: pangguna Mac 'Guide of Video Converter kanggo Mac .

Langkah 2: file Impor MKV kanggo MKV iki kanggo 3GP rate

Kanggo ngimpor file MKV kanggo app iki, pindhah menyang "Convert"> "Tambah File" tombol kanggo nelusur hard disk komputer kanggo pilih file MKV Wanted lan mbukak mau. Plus, app gedhe ndhukung operasi seret-gulung lan kumpulan konversi, supaya sampeyan uga bisa nyeret siji utawa saperangan file MKV kanggo program gampang.

 mkv to 3gp conversion

Langkah 3: Pilih format output

App iki nawakake sing meh kabeh model Telepon genggam populer ing dhaftar format output, kayata seri Samsung, Motorola, Nokia, Samsung, Blackberry, Sony etc. Sampeyan bisa milih format output cocok miturut model telpon sampeyan. (Kanggo kedhaftar Mac, sampeyan bisa milih format 3GP kanggo telpon seluler piranti.

 convert mkv to 3gp

Langkah 4: Convert MKV kanggo telpon seluler

Miwiti Ngonversi file MKV kanggo telpon kanthi mencet "Convert" tombol ing sisih ngisor-tengen iki Kombertidor Video Win antarmuka 's. Suwene bakal konversi njupuk sing rampung gumantung ing ukuran file MKV lan kinerja komputer. Nalika konversi wis rampung, sampeyan bisa ngimpor file output kanggo telpon kanggo muter.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top