Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > MKV Player: sandiwara MKV File

MKV Player: sandiwara MKV File

MKV punika extension file Matroska Multimedia rangka. Minangka format sing multimedia anyar, iku bisa encapsulate macem-macem jinis audio, video lan subtitles menyang siji file- banget kuat lan fleksibel. Nanging masalah iku: carane kanggo muter MKV File?

Senajan Windows 'standar Windows Media Player cantik nyengsemaken, susah iku ora ndhukung puter maneh file MKV. Yèn panjenengan isih arep kanggo muter wong nggunakake Windows Media Player, sampeyan kudu nginstal codec a. Muni dicokot Komplek sethitik? Uga, kok ora ngalih menyang liyane pamuter media kang langsung bisa ndhukung muter file MKV? Kene video durung kuat free player- Wondershare Player - wis ngenalaken kanggo ngidini sampeyan kanggo gampang ndeleng file video MKV, tanpa gadhah kanggo nginstal pamuter media liyane utawa decoders video utawa codecs. Cukup download piranti lunak iki, sampeyan bakal bisa kanggo muter kabeh file video MKV.

Download Win Version Download Mac Version

1 Bukak Player lan Setel setelan

Sawise ngundhuh lan nginstall Wondershare Player, trabasan bakal katon ing desktop. Klik kaping pindho kanggo miwiti. Banjur pencet F5 utawa milih "_1_281_1 _"> "Player Setelan" kanggo ngganti sawetara setelan gawan saka "Umum", "Play", "Associations", "Hot Key", "Snapshot" lan "Update" miturut kabutuhan.

2 Bukak MKV File Panjenengan

Nambah file HD menyang dhaptar lagu. Sampeyan bisa nindakake sing ing salah siji saka cara ing ngisor iki:

Sawise nginstall Wondershare Player ing komputer, kabeh video lan file audio sing digandhengake karo iku minangka standar. Supaya sampeyan bisa mung pindho klik target file MKV kanggo mbukak. Sampeyan uga bisa klik "Open file" tombol ing antarmuka utama kanggo mbukak ing file MKV Panjenengan.

Tip: Yen sampeyan arep kanggo ngganti media standar pamuter kanggo siji asli, klik "_1_281_1 _"> "Player Setelan"> "Associations" milih "Pilih Ana", banjur nggebug "OK".

mkv file player

3 Ngontrol Playback

Wondershare Player Wis antarmuka resik lan gampang kanggo nggunakake supaya sampeyan gampang ngontrol puter maneh Panjenengan. Nalika file MKV lagi diputer, sampeyan bisa ngontrol muter dening klik mouse prasaja ing layar:

  • Klik-tengen ing layar, banjur panel kontrol bakal katon. Kene sampeyan bisa mbukak file media liyane, ngganti mode puter maneh, mbukak lan ngatur subtitles lan nyetel audio yen sampeyan arep.
  • Kisaran mouse ing ndhuwur, bar kontrol bakal pop munggah kanggo sampeyan milih mode puter maneh (layar wutuh utawa mode mini) lan ukuran layar (setengah ukuran, ukuran asli, siji lan setengah ukuran lan ukuran pindho).

mkv player download

OK, sing iku. Saiki mung ngundhuh Wondershare Player lan cozily seneng video!

Download Win Version Download Mac Version

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top