Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Get the Best MetaX Alternatif

Njaluk Best MetaX Alternatif

MetaX digunakake kanggo tag film, acara TV. Sawise ripping DVD, sampeyan bisa uga pengin kanthi otomatis njupuk metadata, kayata jeneng show, jeneng episode, lan sapiturute MetaX bisa ora njaluk metadata wae sing kanggo program TV iki tartamtu. Ana sembarang perangkat lunak sing padha bisa nindakake iki? Manawa, sing tengen kene! Sampeyan bisa nyoba alternatif kanggo MetaX.

Nalika nerangake alternatif kanggo MetaX, Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( Video rate Ultimate ) bakal dadi pilihan pisanan. Iku pancen alat Versatile lan langkung majeng kanggo sing! Mangga maca kaluwihan liwat piranti lunak liya lan free download iku duwe cobi.

Download mac version Download win version

Apa sapituruté MetaX Alternatif iki

  • Gelanggang metadata kanggo film-film, acara TV lan video saka sembarang format video, DVD, lan audio.
  • Tambah metadata ing 30x kacepetan luwih cepet saka aplikasi liyane tanpa mundhut kualitas.
  • Dhukungan personalizing metadata miturut kasenengan.
  • Saged nindakake lan nyunting video, ngundhuh video lan kobong DVDs.
  • Ngonversi wae video utawa DVD kanggo muter ing piranti iOS

Carane Gunakake MetaX Alternatif iki

Piranti lunak iki wis gampang kanggo nggunakake antarmuka. Sampeyan bisa rampung proses metadata nambah mung sawetara klik. Punika tutorial Brief.

1 Tambah video utawa DVD menyang alternatif kanggo MetaX

Kanggo ngimpor video, sampeyan mung bisa klik "Gambar" ing menu ndhuwur, pilih "Muat Media Files". Kanggo DVD, pilih "Muat DVD File". Utawa sampeyan mung bisa nyeret lan nyelehake iku menyang piranti lunak.

2 Pilih Apple piranti minangka format output

Ing Botton antarmuka, monggo klik "Piranti" ing format output panel, pilih iPone, iPad utawa Apple TV minangka format output. Uga alternatif iki kanggo MetaX ngijini sampeyan milih m4v ing kategori Video  minangka format output. 

set output

3 Tambah metadata kanggo video utawa DVD

Klik lambang iki add metadatakanggo pop munggah metadata nambah jendhela, ketik video lan jeneng DVD, klik "Telusuri". Banjur video utawa DVD otomatis diwenehi. Sampeyan bisa ndeleng video aktor, direktur, tag, gambaran lan komentar lan sapiturute Iku mung sing gampang.

Yen sampeyan arep kanggo ngatur informasi metadata, just click sisih, kayata aktor, diowahi. Iki lunak ndhukung editing metadata.

lookup for metadata

4 Play video ing piranti Apple karo alternatif MetaX

Iki langkah pungkasan. Mangga klik lambang iki converting ngisor antarmuka. Video bakal nyelarasake kanggo iTunes karo panggonan seko tengen. Kanggo film, utawa acara TV, lagi dijamin dening poster ing iTunes. Nalika sampeyan klik film utawa TV show, sampeyan bisa maca metadata sawijining ngerti liyane babagan video.

Download mac version Download win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top