Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > MakeMKV kanggo Mavericks: Convert DVD Video Sembarang

MakeMKV kanggo Mavericks: Convert DVD Video Sembarang

"Aku wis mlaku Gold Master Mountain Lion kanggo bab minggu. Subler lan rem tangan karya nggoleki. Aku ora bisa nggunakake MakeMKV."

Pengguna A saka forum macrumors

MakeMKV bisa supaya sampeyan ngowahi DVD, Blu-ray, AVCHD cd kanggo MKV kualitas dhuwur. Nanging, akèh wong, kaya wong ndhuwur, sambat aplikasi MakeMKV kompatibel karo Mountain Lion. Iku misale jek sing kedhaftar MakeMKV kudu ngenteni wektu dawa sadurunge release versi kompatibel. Wah, aku arep nuduhake MakeMKV alternatif apik kanggo Mac (Mountain Lion didhukung) kanggo mbantu wong lanang ngowahi lan Ngonversi DVD kanggo MKV karo kualitas video meh asli, kalebu samubarang populer format video liyane.

Sing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac . Iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi DVD cd krasan lan dituku kanggo MKV kanthi kualitas dhuwur lan kacepetan konversi ultrafast. Iku uga ngijini sampeyan ngowahi DVD kanggo format video liyane (nganti 158) kaya MP4, MOV, FLV, WMV, AVI, MPEG, KABIYESI etc. Saiki mung tindakake pandhuan rinci ing ngisor iki kanggo ngowahi lan Ngonversi DVD kanggo MKV (Njupuk MKV kanggo contone).

Download Mac Version

1 Load DVD file kanggo alternatif MakeMKV iki kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

Nalika sampeyan mbukak, mung kenek Tabel "Convert" supaya sampeyan ngowahi DVD lan video file marang format video liyane. Sawisé iku, nggunakake sembarang salah siji saka telu cara ing ngisor iki kanggo mbukak file DVD Panjenengan.

  • Ing menu utama, mung klik "Gambar" lan banjur pindhah menyang "Muat DVD File".
  • Pasang DVD, pindhah menyang DVD drive kanggo seret lambang file DVD kanggo app iki. ISO file etc, sampeyan uga bisa langsung seret menyang program iki.

 MakeMKV alternative mountain lion

2 Pilih MKV (utawa format video liyane) minangka format output

Ing dhaftar format output saka alternatif MakeMKV kanggo Mountain Lion, kabeh video & audio populer format, malah piranti sing kene. Iku ora mung ngidini sampeyan kanggo ngowahi DVD kanggo MKV kualitas dhuwur, nanging uga Ngonversi menyang samubarang format kaya MP4, MOV, m4v, AVI, WMV, MP3 lan sapiturute Makane app iki luwih saka MakeMKV.

Kanggo milih MKV, klik mung lambang format ing ngisor panel app iki, lan banjur pindhah menyang "Video"> "MKV".

 MakeMKV replacement mountain lion

Wigati: Iki app menehi macem-macem pribadi editing video, kaya Motong, potong, dados setunggal, muter video etc utawa nambah efek video. Yen sampeyan arep kanggo ngowahi file, klik mung "Edit" tombol kanggo nindakaken. Sawisé iku, pratinjau efek ing jendhela pratayang

3 Convert DVD karo padha MakeMKV iki kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

Miwiti kanggo ngowahi lan Ngonversi DVD kanggo format sing arep dening ngengingi "Convert" tombol ing antarmuka ngisor-tengen. Sabanjure, supaya app iki kanthi otomatis nggawe proyek liyane kanggo sampeyan. Nalika bar proses tekan 100%, iku tegese konversi iku liwat. Sawisé iku, mbukak folder output kanggo nemokake file output.

Tips ekstra: Yen arep Ngonversi DVD kanggo nonton ing sawetara piranti kaya iPhone, iPad etc, sampeyan bisa milih model piranti cocog ing dhaftar format output ing langkah 2, banjur ngirim file diowahi kanggo piranti sawise langkah 3.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top