Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > pamelakay kanggo Mac: Download Video Online Kanthi Salah Klik (Mountain Lion klebu)

Pamelakay kanggo Mac: Download Video Online Kanthi Salah Klik (Mountain Lion klebu)

Ing artikel iki kene, kita utamané pirso siji-klik pamelakay kanggo Mac (Mountain Lion didhukung) kanggo mbantu wong lanang download video online karo ease. Minangka dikenal kanggo kita, pamelakay wis online YouTube layanan video ngundhuh dominan kanggo akèh taun. Pamelakay bisa digunakake babar blas free. Nanging, masalah iku file sing wis didownload saka pamelakay mung bisa disimpen ing file kang ora format kompatibel karo Mac OS X. Nanging, kabar apik, pamelakay dilengkapi Ngonversi file sing diundhuh video kanggo format liyane. Anyar ala kanggo pangguna Mac, Nanging sing pamelakay mung dianggo ing Windows. Makane kita kene.

Muaturun program gedhe pamelakay kanggo Mac alternatif sing ngijini sampeyan kanggo ngundhuh YouTube lan video streaming kanggo muter ing Mac offline. Sing Wondershare AllMyTube for Mac , kang dirancang kanggo ngundhuh lan Ngonversi video saka liwat 100 Camping (Mountain Lion klebu).

Download mac version

2 Alasan Apa iki pamelakay kanggo Mac (Mountain Lion kompatibel)

Kene alasan tombol sampeyan kudu nyoba pamelakay iki kanggo alternatif Mac, lan liyane sing bisa disinau!

  • 1. Download video saka YouTube tanpa iklan lan babar blas free.
  • 2. Kejabi YouTube, liwat 100 Camping sing didhukung, kalebu Vimeo, Facebook, Padang, lan sapiturute
  • 3. Convert file (diundhuh lan ana) dadi populer format video kaya MP4 utawa MOV.
  • 4. audio Packaging MP3 saka video (mikir bab ageng nomer video musik ing YouTube).
  • 5. Play file ing Mac nganggo pamuter diwenehake file.
  • 6. kompatibel karo kabeh piranti hotspot biasa kaya iPod, Zune, Creative Zen, Walkman, etc.

Carane Download YouTube MP4, MOV lan liyane karo pamelakay kanggo Mac

Ing ngisor iki sing gampang langkah liwat sing bisa ngundhuh video online menyang komputer karo AllMyTube for Mac (Mountain Lion kompatibel), tanpa keepvid.com. Sambungan Internet dibutuhake.

Langkah 1: Find the video sing arep download

Wondershare AllMyTube for Mac Ndhukung Safari, Chrome lan Firefox browser. Miwiti salah siji saka wong-wong mau, lan banjur nelusuri video favorit ing enggo bareng video situs web kaya YouTube, Facebook, Vimeo, Hulu, and so on. Nalika ketemu video sing arep kanggo ngundhuh, klik URL kanggo miwiti muter.

keepvid for mac searching video

Langkah 2: Simpen YouTube video kanggo komputer

Nalika sampeyan muter video, lambang download bakal katon ing pojok sisih ndhuwur video. Klik kanggo mbukak pamelakay kanggo program alternatif Mac minangka ngisor iki.

keepvid for mac

Ana uga cara liya kanggo nambah video kanggo saiki download: 1. Seret banjur culake URL saka baris alamat browser kanggo antarmuka AllMyTube alternatif kanggo Keepvid.com. 2. Pilih "Ketik URL" saka "Downloads" menu lan paste URL video kanggo miwiti ngundhuh.

Langkah 3: Convert YouTube MP4, MOV lan liyane

Sawise video ngundhuh lengkap, sampeyan bisa nemokake video ing tab Library. Sampeyan bisa pindho klik kanggo muter karo pamuter dibangun ing file. Kanggo ngowahi file video sing diundhuh kanggo MP4 utawa MOV, mung mriksa kothak anjog ing ngarep saka judhul video, lan klik tombol Convert ing ngisor. Ing dhaftar muncul, milih MP4 utawa MOV saka dhaftar Video Mula. Sampeyan uga bisa langsung dikonversi video kanggo format-piranti loropaken gampang.

keepvid for mac

Rampung. Saiki njaluk versi nyoba gratis pamelakay iki kanggo Mac kanggo ngundhuh lan Ngonversi wae video YouTube ing Mac OS X (Mountain Lion klebu).

Ndeleng ngisor langkah-langkah dening-video tutorial:



Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top