Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Get the Equivalent iMoive Best kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

Njaluk Equivalent iMoive Best kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

Ing artikel iki, aku utamané introduce iMovie padha sampurna kanggo Mac (Mountain Lion kalebu) kanggo sampeyan. Sing Wondershare Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) , kang ngijini sampeyan kanggo ngowahi video lan nambah efek kelangan luwih gampang banjur iMovie. Kaliyan ing andhap punika guide rinci lan langsung kanggo nggawe karya gedhe ing klik prasaja. Page, ngundhuh lan nginstal panggantos iMovie pinter iki banjur tindakake pandhuan ing kene kanggo ngowahi video langkah dening langkah.

Download Mac Version

1 Bukak padha iMovie iki banjur ngimpor file media diowahi

Kanggo ngimpor video, audio, foto diowahi, sampeyan bisa pindhah menyang "Gambar"> "Tambah File" menu utawa langsung dray menyang trek sing cocog app iki. Miturut cara, ana jendhela ngijini sampeyan kanggo ngimpor file media saka iTunes utawa iMovie etc. Lan dibangun ing iSight ngijini sampeyan kanggo nangkep video.

 imovie replacement

Wigati: klip video sing disusun ing trek panel ing urutan Preview. Mesti wae, sampeyan bisa ngatur maneh wong-wong mau dening seret lan selehake.

2 Sunting video, audio lan foto

Potong, potong, muter video, lan nambah gelar, saringan, efek video etc.

Sampeyan kudu rong cara kanggo ngowahi video. Siji kanggo klik tombol pindah ing video kanggo mbukak alat editing. Ing liyane klik klip video banjur klik cocog Trim, Potong, Puter, Voiceover lan imovie replacement for Mactombol ing toolbar.

 imovie replacement

Potong, muter foto, lan nambah gelar, saringan, efek foto lan sapiturute

Cara kanggo ngowahi foto minangka padha kaya video editing. Sampeyan uga bisa ngowahi, muter foto, lan nambah efek foto kaya dadi, judhul, saringan lan gerakan etc.

 imovie equivalent Mac

Sunting lan nambah audio

Yen sampeyan arep kanggo nambah file audio tambahan minangka musik latar mburi menyang potret lan video, mung nyeret clip audio favorit kanggo cocog. Lan diowahi audio, klik mung lambang pindah ing klip kanggo milih alat: Trimming lan Audio efek.

imovie equivalent

Wigati: app uga ngijini sampeyan kanggo nambah arepe kelangan video lan foto. Yen sampeyan arep kanggo njaluk tips editing sing luwih rinci babagan panggantos iMovie iki kanggo Mac, just click here: Pandhu saka Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) .

3 Ngekspor nggawe video

Sawise sampeyan pratinjau efek lan marem efek, klik "Share" tombol mung kanggo ngekspor nitahake video. Ana babar blas papat cara: piranti, Format, YouTube lan DVD. Mung pilih salah siji sing arep kanggo nyimpen utawa nuduhake video diowahi. Mung duwe cobi.

 equivalent of imovie

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top