Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Join / Pemanen / Gabung MKV File ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

Carane Join / Pemanen / Gabung MKV File ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

Duwe akèh klip MKV lan arep kanggo nggabungake iki Seksi MKV kapisah dadi siji amba? Kene, aku langsung rekomendasi Joiner MKV kuat, Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) , kang ngijini sampeyan kanthi cepet lan gampang nggabungake MKV file bebarengan menyang film lengkap tanpa re-enkoding. Banjur sampeyan bisa seneng masterpiece ing komputer, YouTube, Facebook, piranti, malah DVD disk langsung karo bantuan iki cerdas file MKV Joiner. Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan carane kanggo nggabungake kaping klip MKV dadi siji nganggo iki gedhe MKV Joiner langkah dening langkah.

Gampang kanggo nggunakake MKV Joiner: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

wondershare video editor
  • Gampang nggabung video MKV bebarengan karo ora mundhut kualitas.
  • Pilih saka macem-macem efek transisi kanggo nambah antarane scenes / klip.
  • Gampang nggawe video Picture-in-Picture (cara liya kanggo nggabungake file MKV). Mangerteni liyane >>
  • Ngekspor video anyar ing macem-macem cara.
  • OS didhukung: Windows (Windows 10 klebu) & Mac OS X (ndhuwur 10.6).


1. Impor MKV file kanggo MKV Joiner iki

Ngimpor kabeh klip MKV sing arep kanggo nggabungake bebarengan. Kanggo nindakake iki, klik "Impor" pilihan kanggo ngimpor file MKV lokal kanggo album Anggota, utawa seret lan selehake file target MKV iki saka komputer menyang album app iki (Windows 8 didhukung).

Download Win VersionDownload Mac Version

join mkv

2. Join klip MKV

Langsung seret iki ditambahaké file MKV saka album menyang Timeline ing ngisor siji. Elinga yen sampeyan kudu ngatur ing Timeline miturut urutan muter. Lan ora seret siji berkas menyang berkas liyane. Supaya luwih ngatur sawetara file MKV tanpa nyalip, sampeyan bisa nggawe nggunakake garis panggeser kanggo mindhahaké berkas. Yen perlu, sampeyan bisa klik tombol Play ing jendhela Preview kanggo ndeleng efek ing wektu nyata.

join mkv videos

3. Tambah arepe antarane video MKV (opsional)

Nambahake arepe antarane video bisa nggawe video muter lancar saka siji clip kanggo sabanjure. Kanggo nambah transisi, pindhah menyang "transisi" tab. Banjur seret transisi sing dipengini kanggo timeline. Yen sampeyan arep kanggo nambah transisi padha antarane kabeh klip, klik-tengen transisi lan milih "Aplikasi Kabeh". Sampeyan uga bisa klik "Random Kabeh" supaya nambah lunak transisi kanthi acak.

join mkv files

4. Ekspor a MKV video lengkap

Klik "Gawe" tombol kanggo pilih salah siji saka cara ekspor.

"Piranti" tab - Seneng nggawe video ing macem-macem piranti kaya iPhone, iPad, iPod, Samsung, PSP, Xbox etc. "Format" tab - Simpen video lengkap ing komputer. Yen sampeyan arep kanggo nyimpen ing MKV utawa format, kene, sampeyan bisa milih apa sing arep. "YouTube" tab - Share nitahaken video ing YouTube, Facebook lan Twitter. "DVD" tab - Burn nggawe video kanggo DVD disk , utawa file folder DVD.


Download Win VersionDownload Mac Version

how to join mkv

Top