Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Cut MKV File (Windows 10 klebu)

Carane kanggo Cut MKV File (Windows 10 klebu)

"Aku duwe 2700 MB manggon file konser format MKV lan kudu Cut metu saben song dhewe lan diobong menyang DVD sing wae DVD pamuter bisa maca. Pitakonan iku carane Cut iku menyang file kapisah karo kualitas utuh. Sapa bisa bantuan ? "

-Gameranand

Gadhah alangan padha wong ndhuwur? Aja padha sumelang. Ing artikel iki, sampeyan bakal mangerteni carane kanggo Cut file MKV menyang sawetara perangan seamlessly lan effortlessly (Windows 10 klebu). Kanggo Cut file MKV, sampeyan perlu MKV cutter indispensable ing pucuk driji. Kene, sampeyan bisa njaluk kuwi MKV video cutter kuat langsung. Mung ngundhuh lan nginstal iki pinter Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ), lan banjur tindakake tutorial ing ngisor iki rampung MKV Motong proyek langkah dening langkah.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Ngimpor file MKV kanggo MKV cutter iki

Ana rong cara fleksibel kanggo ngimpor file MKV saka komputer kanggo MKV iki video mesin kanggo motong. Siji kanggo klik "Tambah File" pilihan kanggo mbukak file MKV sing arep, liyane kanggo seret berkas MKV kanggo panel kiwa app iki.

mkv splitter

2 file Cut MKV

Cut berkas MKV klip sing arep, sampeyan kudu klik tombol Owahi ing video item bar page. Banjur, ing nyunting jendhela sembul, sampeyan kudu mungguh seret loro Paragraf wiwitan lan pungkasan klip video sing arep. Ing pungkasan, klik OK kanggo comfire iku.

 cut mkv videos

Wigati: Supaya kanggo mbedakake klip beda, ngene luwih ngganti jeneng wong-wong mau. Kanggo nindakake, mung clip jeneng berkas ing item video bar, lan banjur ketik jeneng file sing arep.

3 Ngekspor klip MKV single

Kenek lambang format ing Output Format panel, pilih MKV minangka format output, banjur klik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama kanggo ngèkspor berkas MKV anyar. Sawisé iku, sampeyan bisa mbukak folder output app iki kanggo golek file anyar.

Ngimpor file MKV asli maneh lan maneh kanggo mbaleni Motong lan ekspor proyek. Kanthi cara iki, sampeyan bisa Cut MKV menyang macem-macem klip lan mungguh nyimpen menyang berkas prasaja.

Wigati: Iki cutter MKV video nawakake fungsi panyuntingan, kayata Puter, potong, dados setunggal file MKV, nambah judhul, efek video lan watermark etc. Get more tips saka: Sunting file MKV >>

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top