Kabeh TOPICS

+

10 Trik Priksa Paling Panganggone rem tangan

Teknologi wis Ngartekno majeng ing dunyo film lan njupuk video. Sampeyan bakal nemokake kamera saka high quality kang bisa dijupuk video kanthi resolusi dhuwur. Video mentahan sing dijupuk bakal duwe ukuran gedhe yen ora teken. Sampeyan kudu alat kanggo compress video menyang macem-macem format. Rem tangan punika alat sing gedhe kanggo transcode file menyang macem-macem format. Iku kasedhiya kanggo MAC, Linux, lan Windows. Iku program open source sing bakal gawe marem syarat paling saka wong. Iku gampang banget kanggo nggunakake, nanging kaleksanane akeh opsi jero.

Mung njaluk rem tangan tutorial utawa rem tangan guide ngisor.

1. Convert Video Sembarang

Pilihan rem tangan gawan MP4. Iku bisa diputer gampang ing akeh piranti seluler sing kalebu iPhone, iPad lan iPod. Nanging, apa yen sampeyan arep kanggo seneng film ing layar ageng? Sampeyan bisa nggunakake rem tangan Ngonversi film kanggo format MKV kanggo enkoding video kualitas karo pamuter Blu-ray.

Wigati: Ngerti liyane babagan Carane Nyalin DVD kanggo AVI Nggunakake rem tangan .

convert avi/mp4 to iPhone

convert mkv/mpg to iPhone

2. Setelan rem tangan Picture

Nyetel aspek saka film nalika nyimpen ing DVD, iku cukup penting ing ascertaining kualitas video. Sampeyan bakal nemokake sawetara setelan ing dhaptar gulung-mudhun Anamorphic sing ngandhut opsi Kuat (Kanggo match pas ukuran video), longgar (irit nyetel ukuran video), Custom (kanggo nyebutke ukuran video dhewe sing dipengini).

Wigati: Maca artikel iki ing Carane njaluk Setelan rem tangan Best .

3. Nyetel Quality Video

Sampeyan bisa nyetel kualitas video kanthi ngatur Techniques komprèsi, kayata H.264 gampang nyakup video 4 8 ukuran GB mung 1GB. Banjur sampeyan bisa seneng macem-macem film ing DVD siji.

Sampeyan bisa ngeset video minangka "Gedhe File Size", "Web Optimized" utawa "iPod 5G Support" Balance video antarane kualitas lan ukuran file. Lan codec video uga bisa selaras minangka H.264, MPEG - 4 lan MPEG - 2.

convert avi/mp4 to iPhone

convert mkv/mpg to iPhone

4. Setelan Tune Audio

Setel codec audio kanggo AAC yen bisa nalika mixdown biasane Dolby Pro Logic II. Setel tingkat sampel kanggo salah siji Auto utawa 48 Biasane luwih setelan sing luwih apik kualitas audio bakal.

5. Subtitles

Masalah nyata saka pangerten basa mengkene nalika sampeyan lagi nonton film manca. Nanging, tinimbang ngrungokake voices diarani, akeh wong kang seneng nambahi subtitles lan krungu voices nyata aktor. Rem tangan ndadekake iku bisa kanggo sampeyan kanggo ngobong subtitles bebarengan karo film.

convert avi/mp4 to iPhone

convert divx to iPhone

6. Optimization saka Video kanggo Various Piranti

Sampeyan bisa milih prasetel saka rolas saka prasetel dhuwur. Cukup klik "Options" ing sisih tengen ngisor antarmuka, lan banjur sampeyan bisa nyetel prasetel standar utawa reset dibangun ing prasetel. Biasane gawan prasetel punika "Normal".

Sampeyan uga bisa nggawe prasetel dhewe cocog kanggo specifications. Yen sampeyan ora arep prasetel, just click "Copot" kanggo mbusak iku. Sampeyan uga bisa mbusak prasetel standar, nanging nalika sampeyan mbukak rem tangan wektu sabanjuré, bisa kanthi otomatis maneh digawe wektu sabanjuré.


7. Preview Window

Fitur paling rem tangan iku bisa proses DVDs ing kumpulan. Supaya sampeyan bisa nggawe akeh DVDs ing podo karo. Nanging, sampeyan kudu duwe jendhela Preview mbiyantu wong-wong mau ing ngurutake metu kaping kumpulan ripping of DVDs.

Sampeyan bisa ditambahaké sampel cendhak saka 10 detik kanggo sawetara menit kanggo pratinjau apa video bakal katon kaya nggunakake setelan saiki. Cuplikan bisa njupuk saka sawetara detik kanggo menit utawa 2 encode.

convert mov to iPhone

online iphone video converter

8. Kegiatan Window lan Log (WinGUI)

Sampeyan bisa klik ing kegiatan Window ing toolbar kanggo miwiti WinGUI. Jendhela bakal nuduhake apa sing CLI nuduhake. Fitur iki bisa banget migunani kanggo kedhaftar linuwih kanggo ngawasi apa wis arep ing nang rem tangan nalika enkoding video menyang macem-macem format.

 

9. x264 Pilihan ing rem tangan

Sampeyan bisa nemokake kathah pilihan nang sembarang jenis video CODER kanggo toggling lan mati. Ing cilik saka ngodhe saka rem tangan, ana sing tab linuwih ing jendela utama saka ngendi sampeyan bisa kanthi gampang nambah opsi x264 karo tombol Graphic ayu. Iku ora nyedhiyani kontrol menyang prasetel x264 sanadyan. Opsi Tune uga dipatèni. Sampeyan bisa recreate mau kanthi manual sanadyan.

online iphone video converter

online iphone video converter

10. Anamorphic ing rem tangan

Anamorphic ing rem tangan nuduhake technique saka enkoding gambar kleru disimpen ing DVD, dening instructing pamuter kanggo babagan metu video nalika sampeyan muter.

Iki prosedur mrodhuksi gambar layar lebar sing seneng film ing wangun luwih apik saiki. Coba gambar ing ngisor iki kanggo ngisi asil saka nggunakake anamorphic. Gambar ndhuwur wis digawe dowo metu kanggo nambah kualitas kanggo sawetara ombone.

Ing cendhak, rem tangan punika pribadi paling apik kanggo video komprèsi ing DVDs. Menehi keluwesan jamur video ing macem-macem formulir nalika muter karo audio sawijining, video, swara, lan setelan résolusi. Iku digunakake ditrapake karo jenis trik lan tips sing nyedhiyani karo sawijining berkas.

Top