Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Apa Apa Kula rem tangan Kombertidor Ora Pakaryan?

Apa Wis Kula rem tangan Kombertidor Ora Makarya?

Sing lagi nggunakake rate rem tangan lan ora bisa digunakake? Wis dicenthang yen file video sing wis diowahi ora pas menyang DVD disc siji-dilapisi? Kenèng apa kowé kok ora nyoba kanggo instal program lan maneh nginstal maneh ing maneh? Wis bisa kanggo sampeyan, yen ora, duwe mriksa cepet ing piranti lunak sing wis diinstal. Mung ing kasus bisa mbutuhake upgrade. Yen ora ana kasebut mbantu, mbok menawa nyoba kanggo nginstal  Wondershare Video Converter Ultimate .

Download Win VersionDownload Mac Version

Ing kasunyatan, Wondershare Video Converter Ultimate nawakake fitur sing padha utawa malah mbok menawa luwih saka apa rem tangan ora. Mung ngundhuh versi nyoba yen perlu luwih mestekake.

Iku paling ndhuwur karo APEXTRANS anjog TM teknologi sing bisa mbantu kanggo nyepetake konversi video kanggo 30x luwih cepet karo ora mundhut saka kualitas. Iku uga dilengkapi karo pamuter video - Wondershare Player.


1 Speedy Konversi (Quality disimpen)

Liyane saka kang bisa kanggo nyegah kualitas video sing nerangake karo kacepetan konversi ultrafast, sampeyan bisa saiki uga Ngonversi file video saka format file 2D kanggo 3D. Miwiti nyeret file video ing saiki!

Wigati : Tinimbang nindakake file video siji, iku bakal akeh luwih gampang lan luwih cepet kanggo nindakake ing perangan. Supaya dawa iku ing papan sing kasedhiya disk, mung nyeret iku kabeh ing.

file for iso

2 Sunting iku cara YOUR (pratayang cepet)

Supaya sampeyan kanggo ndeleng owah-owahan digawe cepet, ana loro layar kapisah. O riginal Preview  minangka carane iku katon kaya sadurunge wae ngowahi lan liyane Output Preview kanggo nggambarake owahan sawise editing wis rampung. Kanggo Pandhu cepet, aku wis dipasang gambar ing nambah efek. Wonten kathah efek sing bisa aplikasi kanggo file video kiro-kiro saka sepia kanggo negatif, sinar-X, ellipse lan sapiturute

crop file iso

3 Space-free Storage (Minangka format file ISO)

Sampeyan bisa uga ora arep diobong file video diowahi / file video diowahi langsung dhateng DVD utawa sampeyan mung arep nyimpen minangka softcopy tinimbang. Mbok, sampeyan bakal duwe koleksi DVD dhewe uga nuduhake softcopy gampang karo kulawarga lan kanca-kanca. Whichever cara sing kokkarepaké iku dadi; Video Kombertidor Ultimate mesthi ora bakal nguciwani.

Sadurunge arep yen iku arep dadi DVD, format file ISO utawa loro; klik ing liyane tab kang tengen ndhuwur Burn tombol kanggo setelan tambahan. Sawise sampeyan seneng karo kabeh, mung klik Burn .

burn copy multiplexed files

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top