Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Njaluk Grooveshark Music menyang Library Music Google

Njaluk Grooveshark Music menyang Library Music Google

Ing April taun iki, app Grooveshark kanggo Android iki dibusak saka Android Market. Google dikutip sing Grooveshark nerak syarat layanan. Aku manawa apa iku strategi competitive Google utawa meksa saka indhustri rekaman. Punapa mawon iku, nggunakake Grooveshark ing Android ora gampang kaya sadurunge. Yen sampeyan ora kejawab metu Google Music, Mungkin saiki iku wektu kanggo ngalih Google Music. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane njaluk music Grooveshark menyang perpustakaan Google Music - solusi GG punika.

Aku ora mikir ana bakal dadi alat kanggo langsung mindhah music Grooveshark Google Music. Sadurunge ngunggah Grooveshark Google , sampeyan kudu sepisanan njaluk music menyang komputer. Seperti sing panjenengan ngerti, sing ora Piece saking jajan. Ana biasane 2 jinis cara kanggo njaluk music Grooveshark menyang komputer: downloading utawa ngrekam. Ngundhuh music Grooveshark arang-arang bakal kasedhiya amarga kanggo owah-owahan Kerep saka website, kang dasar akeh Grooveshark Downloaders music. Kanggo kula, aku luwih seneng ngrekam musik Grooveshark kanggo ngundhuh. Mangkono recorder audio mung alat sing perlu kanggo mindhah Grooveshark kanggo perpustakaan Google Music.

Apa Aku suggest iku Streaming Audio Recorder saka Wondershare, ngrekam musik Grooveshark ing 1: 1 kualitas audio . Iku worth cobi - Free.

Download Win Version Download Mac Version

1 Rekam Grooveshark Music Komputer

Wondershare Streaming Audio Recorder Menehi kabeh sing perlu kanggo ngrekam, disimpen utawa ngowahi Grooveshark songs, malah sampeyan ora ngunggah menyang Google Music. Program paling apik gampang kanggo nggunakake. Mung kenek ngrekam nalika muter musik Grooveshark lan ora kabeh liyane.

grooveshark to google music

Wigati: yen sampeyan duwe bandwidth kurang, please nambah milliseconds ing Setelan 1000 utawa ndhuwur. Yen interval wektu banget cendhak, Grooveshark songs bisa direkam menyang saperangan trek song.

Punika langkah-langkah dening-tutorial:

2 Upload Songs Google Music saka komputer

Nalika musik Grooveshark disimpen menyang komputer, mung tindakake langkah iki kanggo ngunggah Grooveshark Google Music.

  • 1. Dolan maring http://music.google.com lan mlebu karo akun lan sandi Google.
  • 2. Ngundhuh lan nginstal Manager Google Music . Kerjane ing Windows lan Mac.
  • 3. Ing roto page, sampeyan bakal dijaluk arep ngunggah perpustakaan iTunes / Windows Media Player Google Music. Pilih 'folder liya lan klik' Tambah folder 'kanggo milih endi Grooveshark songs direkam sing disimpen. Elinga yen sampeyan bisa ngganti lokasi kanggo ngunggah musik saka, mung menyang Advanced > Lokasi music sandi , lan klik ngganti.
  • 4. Nggawe arep ngunggah songs sing nambah menyang folder kasebut ing masa depan.
  • 5. Saiki music Grooveshark bakal diunggah menyang Google Music.

upload grooveshark to google music from folder

Grooveshark kanggo Cathetan Music Google

1. 2 format audio sing didhukung dening recorder audio Grooveshark: MP3 (.mp3) lan AAC (.m4a).

2. Dicokot tarif kasedhiya: 64 kbps, 96kbps, 128kbps, 192kbps, lan 256kbps. Sing luwih dhuwur, sing luwih apik, nanging ukuran berkas bakal rada luwih saka normal.

3. Play music Grooveshark saiki .

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top