Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Perangkat sing aman Video Downloader: Free Download YouTube Videos ing Klik a

Perangkat sing aman Video Downloader: Free Download YouTube Videos ing Klik a

Sampeyan bisa uga luwih trep kanggo ngundhuh video online kanggo nonton offline.There sawetara alasan kanggo masalah iku. Page, video sing diundhuh biasane duwe kualitas sing luwih dhuwur. Kapindho, sampeyan bisa nonton video kapan lan ing ngendi wae lan malah ngowahi mau kanggo masang ing PPT utawa video DIY liyane. Paling ora, nanging paling, sampeyan bisa tetep video ing salawas-kanggo ngobong menyang cd utawa enggo bareng karo kanca-kanca nganti siji dina sampeyan mbusak mau dhewe. Nanging sampeyan bisa wagol kanggo nggoleki sing iku ora supaya gampang minangka mbayangke kanggo ngundhuh video saka situs web kaya YouTube. Iku malah harder kanggo nggoleki ngundhuh video freeware. Mungkasi scratching sirah lan mriksa software-software out- Wondershare Free YouTube Downloader ( Free YouTube Downloader for Mac ). Program iki bisa bantuan ngundhuh kabeh video saka YouTube mung ing klik lan apa worth kang lagi nyimak iku 100% freeware a.

Download Win VersionDownload Mac Version

Mung ngundhuh freeware YouTube video ngundhuh lan njaluk iku diinstal. Sawise instalasi, miwiti lan sampeyan bakal nemokake prasaja dirancang antarmuka pengguna. Ayo dadi pindhah ing kanggo ndeleng carane ngundhuh video mung ing klik.

1 Play video sing kaya

Ngetik YouTube.com ing address bar browser lan digunakake kanggo nelusuri video favorit. Mbukak video kanggo muter. Elinga yen video diputer liwat IE, Firefox lan Chrome sing didownload.

2 Download video ing rong cara

Nalika nglaras video, ora lali klik tombol Download ing sisih tengen ndhuwur layar video. Iku bakal katon nalika sampeyan mindhah kursor mouse ana. Video download freeware bakal miwiti bisa menit sampeyan klik tombol Download.

That’s all for downloading videos, and you can also play the downloaded videos by double-clicking them. An almighty player is built in the freeware video downloader, which supports playing all the common formats. Just go ahead to download the program and it will provide a worry-free downloading experience.

Mesthi, yen seneng kanggo ngundhuh video saka URL, sampeyan bisa klik-tengen video kanggo nyalin url lan pindhah menyang program klik Tempel Url.

freeware YouTube video downloader

Sampeyan bisa milih salah siji saka rong cara kanggo ngundhuh video lan tetep ing looking for gedhe-gedhe luwih menarik. Program iki bisa ndhukung ngundhuh 5-10 video ing kumpulan.

3 Convert video (sawise dianyari)

Nalika arep dienggo kanggo muter video sing diundhuh ing piranti hotspot, sampeyan bisa nemokake wong ora playable amarga saka format incompatibility. Ing kasus-kasus iku, sampeyan bisa uga kudu Ngonversi mau page. Iki video download freeware ora bisa nepaki sing, nanging yen sampeyan nganyari kanggo versi lengkap, sampeyan uga bisa ngowahi video ing klik. Golek tombol Convert ing sisih tengen video ing perpustakaan diundhuh. Klik lan pilih format apa wae kaya.

Wigati: Yen nganyari kanggo versi lengkap, sampeyan bisa ngundhuh video saka situs web akeh video kaya lakon, Hulu Kejabi YouTube.

Sing kabeh kanggo ngundhuh video, lan sampeyan uga bisa muter video diundhuh kanthi pindho ngeklik wong. Pamuter moho kuwoso wis dibangun ing ngundhuh video freeware, kang ndhukung muter kabeh format umum. Mung go ahead kanggo ngundhuh program lan bakal nyedhiyani sumelang-free pengalaman downloading.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top