Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Songs saka situs kanggo Free

Carane Download Songs saka situs kanggo Free

Akeh sing uga pamireng song hasrat utawa malah beya edan. Begjanipun, iku cukup gampang kanggo sampeyan njaluk akses menyang Bunch saka songs ing macem-macem gaya ing internet. Contone, sampeyan bisa stream songs ing situs web kaya Spotify utawa ngrungokake radio internet kaya Pandora. Nanging dadi masalah nalika nyoba kanggo ngundhuh songs kanggo dijogo. Sampeyan bisa uga kudu mbayar kanggo layanan downloading. Utawa malah sawise ngundhuh, lagu sing diwatesi kanggo muter ing piranti tartamtu. Ing kahanan kaya mengkono, sampeyan kudu song ngundhuh free kanggo help- Streaming Audio recorder . Ngundhuh songs for free liwat ngrekam lan songs diundhuh ana ing format MP3, kang format audio lazim cocok kanggo piranti. Sampah wektu ora saiki lan ayo kang mriksa metu ing ngisor iki langkah-langkah dening-guide.

1 Instal song free download piranti lunak

Download Win VersionDownload Mac Version

Pilih versi sing bener kanggo komputer lan nginstal. Versi windows bakal utamané ngedika bab ing artikel iki.

2 Download songs free

Sawise instalasi, mbukak program iki lan golek tombol Rekam ing sisih kiwa. Klik tombol banjur muter lagu sing disenengi ing komputer. Program bakal miwiti download langsung.

Elinga yen sampeyan kudu muter siji song ing wektu lan tetep internet arep uga. Mesti wae, sampeyan bisa ngundhuh lagu lagu minangka piranti lunak bisa ngenali siji song dening wektu nggawe bisu antarane.

download song for free

3 Transfer kanggo piranti hotspot (opsional)

Sawise songs sing diundhuh, sampeyan bisa kanthi gampang nransfer menyang piranti hotspot kanggo puter maneh.

Kanggo piranti Apple, sampeyan kudu milih lagu lan klik Tambah tombol iTunes kanggo nransfer songs kanggo iTunes. Banjur diselarasake piranti.

Kanggo piranti liyane kaya MP3 pamuter media, apa sing perlu dilakoni iku kanggo page golek ngendi lagu sing disimpen ing komputer lan banjur ngirim menyang piranti kanthi manual. Kanggo nemokake lagu ing komputer, mung klik-tengen lan milih Open Folder saka menu pop-up.

Wigati: Ana ora Tambah tombol iTunes kanggo versi Mac nanging sampeyan bisa golek ngendi lagu sing disimpen lan impor kanggo iTunes dening dhewe.

free download songs

Yen sampeyan arep kanggo nggawe dering, iki bisa rampung gampang karo song ngundhuh free. Cukup klik lambang lonceng lan Pick sisih endi wae sampeyan kaya ing bitmap ing. Ana fungsi kanggo sampeyan kanggo njelajah. Download program duwe cobi lan sampeyan ora bakal nglilani mudhun.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top