Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Free > Top 5 Free file kanggo MP3 rate

Top 5 Free file kanggo MP3 rate

Saben saiki banjur, dadi mengkono sing kita aran kaya ngrungokake file audio tartamtu utawa tembang. Nanging susah sawise nggoleki jam ing Internet kita gagal kanggo nemokake utawa golek sing iku mung kasedhiya ing biaya. Saiki, tinimbang mbayar rega saka tuku sing dipengini, minangka alternatif kita bisa uga nemokake file saka sawijining sumber. Nanging, sing paling file sumber iki ditemokaké ing file utawa Flash format file. Nanging, yen berkas iki wis dumunung, kita bisa tansah Ngonversi file file iki kanggo format MP3 lan ngrungokake wong kaping lan maneh sawise nyimpen mp3s ing hard disk.

Nanging kanggo nindakake iki, kita temtunipun r equire program rate kang saged Performing tugas sing dipengini, kang ora mung gampang, nanging uga sawise sawetara nyoba dadi gampang kaya wae tata cara tumindake liyane.

5 piranti lunak sing paling populer sing digunakake kanggo file kanggo konversi MP3 lan siap kasedhiya ing net sing kapacak ing ngisor iki:

  • Wondershare Video Converter Free
  • Freemake Video Converter
  • Studio free
  • FFmpeg
  • Mediaconverter
  • Wondershare Video Converter Free (Windows & Mac)

    Wondershare Video Converter iku salah siji saka paling wiyar dipigunakaké video ngowahi sing bisa diundhuh saka internet. Lunak unparalleled iki ngowahi file file kanggo format MP3 30 kaping luwih cepet saka kabeh ngowahi liyane kasedhiya ing internet. Iku uga saged ngundhuh lan njupuk video Web karo mung klik. Kabeh kontrol ing lunak iki intuisi lan duwe kabeh tombol kontrol utama glethakaken metu.

    Download win VersionDownload Win Version

    Fitur Key


    Broad Format Dhukungan
    Ngonversi kanggo sawetara akèhé saka format video HD lan SD: format video umum HD kaya HD TS, HD MPG, HD WMV, HD MP4, HD MKV, etc; video SD populer kaya AVI, MP4, MOV, WMV, MKV, MPG, MPEG, H.264 lan liyane.

    Kaca Audio saka MTS Video
    Extract file audio saka AVCHD rekaman lan nyimpen minangka MP3, WMA, M4A, Monggo, APE, FLAC, AAC, AC3, MKA, OGG, AIFF, RA, RAM, MPa.

    Nambah Videos karo sugih Sunting Fungsi
    Tanaman pojok ireng layar wutuh, motong part bayangan, muter video sideway, lan gabungno saperangan video menyang siji, aplikasi sawetara menarik Gambar utawa teks watermark kanggo nggawe iku luwih unik lan apik gayane.

    Freemake Video Converter (Windows)

    Freemake Video Converter aplikasi liyane kelas ndhuwur ingkang saged nindakake file format audio MP3. Iku mung rate video sing bisa rip video online liwat URL salinan fungsi tempel langsung saka situs web kaya Facebook, LiveLeak, YouTube, Vimeo lan liya-liyane. Uga dikenali kanggo panggunaan CPU banget kurang, iki rate video nyawiji CUDA lan DXVA teknologi kanggo aspek konversi luwih cepet lan asil uga luwih saka file output sawijining. 

    MP4 Free Video Converter (Windows)

    MP4 Free Video Converter uga asring digunakake kanggo file kanggo konversi MP3 iku uga saged menyuling audio saka dhaptar lagu YouTube. Minangka fasilitas add-on, lunak unparalleled iki malah bisa ngrekam panggilan saka Skype. Perusahaan iki uga nawakake 40+ aplikasi fungsi dipercaya lan aman kang ngidini pangguna kanggo ngowahi, ngowahi lan uga diobong audio uga video antarane format sing beda. 

    FFmpeg (Windows & Mac)

    FFmpeg, minangka jeneng tabet punika solusi liyane platform salib sing cathetan lan ngowahi audio lan video streaming saka file kanggo format MP3. Piranti lunak iki nggabungaké audio utawa video codec perpustakaan anjog "libavcodec" lan iku rampung free lunak kang migunakake lgpl utawa GPL lisènsi gumantung opsi konfigurasi.

    Mediaconverter (Online Kombertidor)

    Mediaconverter platform free liyane sing Highly dianjurake kanggo konversi file file menyang format MP3. Situs iki nawakake tuntunan konversi saged nuntun malah awam kanggo njaluk konversi file sing rampung ing mung sawetara menit. Piranti lunak iki konversi online pancen bebas nggunakake. Nanging, kanggo wong-wong sing arep nggunakake luwih asring, padha kudu ngrampungake protokol tondo asto munggah sing mbantu kanggo entuk nggunakake Unlimited menehi fasilitas.

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top