Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Free > Top 5 Free AVC HD Player

Top 5 Free AVC HD Player

Yen sampeyan are looking for pemain AVCHD free ana sawetara sumber daya gedhe online kanggo nglakoni. Sawetara merek sing luwih apik saka wong lan ndhuwur telu sing Wondershare, SM Player lan VLC Media Player. Saben pemain iki gampang kanggo nggunakake lan ndhukung offline video HD.

No 1 pamuter AVCHD Free kanggo Windows 8: Video Wondershare Player

Wondershare Nawakake AVCHD FREE Player kanggo loro Windows lan Mac. Pamuter ndhukung file kayata AVI, WMV, MKV lan MPEG ing HD. Uga ndhukung video SD lan kompatibel karo paling format audio.

Codecs linuwih digunakake ing Wondershare AVCHD Player. Iki ngidini kanggo muter sampurna sing pamer rincian asri lan werna urip. Pamuter iki alternatif gedhe kanggo pemain sing biaya dhuwit amarga nerangake karo akeh fitur sange senadyan kasunyatan sing gratis.

Wondershare Player Ngidini kedhaftar kanggo mungkasi video kanggo jumlah wae wektu lan isih bisa kanggo bali menyang titik ing video padha ninggal mati ing, nyimpen pengguna wektu terkenal lan nggawe banget trep kanggo nggunakake pamuter kanggo nonton video. Ana sing malah mode privasi sing wipes metu sajarah video padha mirsani karo Wondershare Player ing.

Nalika nerangake nambah file media menyang pamuter, bisa nindakake kanthi nulis utawi ngedalaken buku file nalika lagi nonton iku. Videos ditambahake menyang Wondershare Player bisa kanthi otomatis ditambahake menyang dhaptar lagu pangguna. Video ditengeri uga bisa diakses ing piranti seluler uga.

avchd player download free

Ikarga Libre AVCHD Player (Windows 8 didhukung):

Download win version Download mac version

No.2 pamuter AVCHD Free kanggo Windows: SMPlayer

AVCHD player free

Ing SM Player punika AVCHD liyane free Player sing ngidini kedhaftar kanggo gampang ndeleng kabeh file video sing. Sawijining dibangun ing codecs ngidini kanggo muter namung bab sembarang file video pengguna bisa duwe ing koleksi sing. Malah bisa ndhukung muter video YouTube. Ana akeh fitur linuwih kasedhiya karo SM Player, kayata saringan kanggo audio lan video uga kemampuan kanggo ngganti kacepetan puter maneh video wae. Iku uga nduweni ekualiser video lan menehi kedhaftar kemampuan kanggo ngganti tingkat audio lan nyetel subtitles sing videos.SM Player nganggo loro Linux lan Windows mesin.

3. pamuter AVCHD Free kanggo Mac: VLC Media Player

avchd player free download

Ing VLC Media Player iki, gampang kanggo nggunakake pamuter video free. Framework ndhukung paling jinis-jinis file, kalebu file multimedia. Boten kados jinis liyane pemain video free, siji iki bisa muter video streaming uga DVDs lan CD audio. Sampeyan bisa nggunakake webcam kanggo stream video manggon nggunakake VLC Media Player. Iku ora perlu codecs supaya kanggo muter video, kang entuk manfaat akeh pemain media free liyane ora kurban. Sampeyan uga bisa kanggo Ngonversi file media saka siji jinis liyane nggunakake VLC.

Saben wong telu pilihanipun ing pemain video free sanget misuwur antarane kedhaftar kabeh ndonya. Kabeh mau wis aman kanggo ngundhuh menyang komputer lan nyedhiyani minangka cara sing gampang kanggo nonton video. Pemain video iki nyimpen wong saka gadhah kanggo nglampahi dhuwit ing pemain larang regane.

Ikarga Libre AVCHD Converter:

Download win version Download mac version

Artikel

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top