Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Convert file kanggo DV

Carane Convert file kanggo DV

Yen sampeyan kerep nyumerepi ing sawetara situs web enggo bareng video kaya YouTube, sampeyan mbokmenawa njaluk nomer video file sing diundhuh. Kanggo muter mau ing Windows utawa Mac, sampeyan bisa nggunakake VLC utawa Adobe Player kanggo seneng wong lancar. Nanging, yen sampeyan arep kanggo ngimpor FLVs iki kanggo Adobe Premiere Pro utawa iMovie kanggo editing, sampeyan kudu ngowahi video file kanggo format sawijining didhukung page, umume MOV, FLV format DV.

Kanggo nyunting waé, format DV karo ora mangu pilihan sing paling apik. Apa adopts DV punika intraframe komprèsi: saben pigura teken tanggung gumantung ing dhewe, lan ora ing data saka sadurunge utawa ing ngisor iki pigura. Mangkono iku bisa gampang diowahi lan tetep kualitas paling apik. Kene sampeyan bakal nemokake solusi paling gampang saka file kanggo konversi DV: iku kerjo karo bantuan saka profesional durung gampang nggunakake Video Converter ---_ 1_698_1_ Video Converter kanggo Mac . Punika piye carane iku.

Download Free versi nyoba file kanggo DV Video Converter:

Download Mac VersionDownload Win Version

Wigati: program iki salib-platform, IE Video Converter kanggo Windows (ndhukung Windows 8/7 / XP / Vista); Video Converter kanggo Mac (ndhukung Mac OS X macan tutul, Snow Leopard, singa). Padha nuduhake fitur padha lan ngisor guide njupuk gambar Mac. Yen sampeyan nggunakake Windows OS, monggo waca Pandhuan Pangguna ing Windows .

1 Impor file file menyang file kanggo DV rate

Sampeyan bisa langsung seret video saka folder file menyang jendhela program; utawa klik "Gambar"> "Tambah Media Files" ing garis Menu kanggo milih file sing arep ngowahi. Konversi kumpulan wis didhukung, sampeyan bisa nambah luwih saka siji file irit wektu lan ease konversi nemen.

FLV to DV converter

2 Set format output minangka DV

Klik Format lambang ing ngisor jendhela iki banjur pilih "DV" saka "Video" ing dhaftar format.
Sauntara kuwi, yen sampeyan arep kanggo ngowahi file file karo iMovie, lan Final Cut Pro saka Apple Software, namung milih prasetel saka " Editing ", iku biasane dianggo gedhe lan Highly kompatibel.

convert FLV to DV

Wigati: file iki kanggo DV rate menehi penipuan lengkap nggawe setelan cocok kanggo loro video lan audio, kalebu tingkat dicokot, ngodhe, pigura tingkat, Résolusi, etc. sampeyan bisa klik pindah "Setelan" pilihan liyane format lambang kanggo ngakses setelan jendhela.

3 Mulai Ngonversi file kanggo DV

Sawise kabeh setelan mudhun, kenek "Convert" tombol kanggo kick mati konversi. Nalika kabeh tugas rampung, sampeyan bisa mangerteni file output sing disimpen kanthi ngeklik tombol "Output".

FLV to DV

Tips: file iki kanggo DV video rate uga menehi fungsi editing kuat. Yen sampeyan arep kanggo ngatur video, klik "Sunting" tombol sadurunge konversi, banjur owahi video kanthi trimming, nugel, ganti efek video, nambah watermark, etc. Sampeyan bisa mangerteni katrangan liyane ing Pandhuan Pangguna ing Mac

Enggo bareng kawruh:

convert FLV to DVLampu kilat Video (file) iku jeneng saka format file digunakake kanggo ngirim video liwat Internet kanthi nggunakake Adobe Flash Player. Release umum paling anyar Flash Player ndhukung H.264 video lan HE-AAC audio. Iku umume digunakake dening situs kalebu YouTube, Google Video, Yahoo! Video, Reuters.com, Padang, lan akeh panyedhiya kabar. Lampu kilat Video dideleng maneh ing sedaya sistem operasi, liwat kondang Adobe Flash Player lan web browser plug-in, utawa salah siji saka sawetara program pihak katelu.

FLV to DV converterDV, singkatan saka Digital Video, tegese kamera digital, nuduhake data video sing direkam dening informasi digital. Iku iki dibukak ing 1995 efforts peserta saka prodhusèn anjog kamera video recorderslike Sony, Panasonic, JVC, Sharp, Toshiba lan Canon lan nomer kondhang Perkakas ngarep buta. DV iku rencana komprèsi video intraframe, kang nggunakake cosine bedo ndandani (DCT) kanggo compress video ing pigura-by-pigura basis. Audio wis disimpen uncompressed. Amarga kauntungan komprèsi sawijining editing, akeh Mac lan Windows kedhaftar seneng diowahi video ngarep adhedhasar format DV video.

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top