Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Download Best Flip4Mac Alternatif Mountain Lion

Download Best Flip4Mac Alternatif Mountain Lion

Flip4Mac iki uga dikenal kanggo Windows Media Components kanggo QuickTime. Nanging ngidini pangguna Mac kanggo nonton Windows media video lan file audio karo QuickTime, kayata WMV lan AVI etc. Nanging, kene, aku arep menehi rekomendasi lan Flip4Mac alternatif cerdas Mountain Lion kanggo mbantu liyane nindakake ing komputer Mac. Sing Wondershare Kombertidor Video kanggo Mac , sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi kabeh format windows media kaya WMV, AVI, FLV, DivX, XviD, MPEG etc kanggo format Mac-didhukung cepet lan gampang. Karo, sampeyan bisa aran gratis kanggo muter meh wae file media-format kalebu WMV ing Mountain Lion utawa pamuter media liyane. Apa liyane, sampeyan uga bisa ngundhuh video online, Ngonversi, ngobong & nyalin DVD etc. Saiki, sampeyan bakal nuduhake sampeyan carane Ngonversi video wae dadi dhuwur kompatibel karo Mountain Lion, dituduhake minangka ing ngisor iki:

Download Mac Version

1 Impor file video iki Flip4Mac padha Mountain Lion

Kanggo maksud apa file jendhela media sing ora bisa muter ing Mountain Lion, mung ngimpor kontak mau menyang app iki kanggo ngowahi. Sampeyan bisa nemokake file iki ing komputer lan wong-wong mau langsung seret & nyelehake mau kanggo program iki. Uga, ana cara liya sing bisa nggunakake. Cukup menyang "Gambar"> "Muat Media Files" pilihan saka menu utama supaya ngimpor file Wanted media.

 flip4mac alternative mountian lion

2 Pilih format Mac-didhukung karo format output

Kaya kang kita mangerteni, MOV kanthi kompatibel karo Mac, utamané QuickTime. Wong kene, kita milih MOV minangka format output. Ing sisih ngisor panel app iki, klik mung lambang format ana, banjur pilih "MOV" fsrom "Video" saka dhaftar format popping-up ing ngisor iki.

 flip4mac equivalent mountian lion

3 konversi video ing Mountain Lion Mulai

Ing pojok tengen ngisor Mac Video Converter antarmuka utama 's, mung kenek "Convert" tombol. Saiki, sing wis dibukak flip4mac iki panggantos pinter Mountain Lion Ngonversi file video. Sawise konversi, sing mung muter file diowahi karo QuickTime Panjenengan. Sampeyan bakal kaget kanggo nggoleki QuickTime bisa muter file media iki lancar tanpa plugin Flip4Mac.

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top