Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > sandiwara Flash ing Nexus 10

Sandiwara Flash ing Nexus 10

Nexus 10 lacts ndhukung kanggo file lampu kilat. Dadi yen sampeyan nyoba kanggo stream utawa muter video lampu kilat ing Nexus 10, sampeyan bakal njaluk duwe pengarep-arep. Nanging, kaya paling wong, sampeyan bisa mbokmenawa arep kanggo muter lampu kilat ing Nexus 10. Inggih, apa sing ngirim apa? Nggunakake pamuter lampu kilat kanggo Nexus 10 iki idea gedhe. Iki, sampeyan bisa tindakake Part 1 rampung proyek iki. Yen sampeyan isih duwe ora luck (sawetara alasan ora dingerteni), solusi dijamin ngenalaken ing Part 2 uga bisa mbantu muter lampu kilat ing Nexus 10 lancar.



Part 1: Play lampu kilat ing Nexus 10 karo Nexus 10 flash player gedhe

Page, sampeyan perlu kanggo nambah support lampu kilat kanggo Nexus 10. Banjur sampeyan bisa instal Nexus 10 flash player. Sawisé iku, sampeyan bisa langsung stream video lampu kilat online saka paling Camping enggo bareng video ing piranti. Langkah rinci minangka nderek:

1. On Nexus 10, pindhah menyang Setelan banjur obah ing "Instal saka sumber sing ora dingerteni" pilihan. Sawisé iku, sampeyan perlu kanggo ngundhuh lan nginstal Adobe Flash Play 11,1 apk dikembangaké déning XDA Developers.

2. Menyang Android Market, temokake lan ngundhuh gedhe Nexus 10 flash player: Firefox Beta browser.

3. Wiwit Firefox Beta mranata plug-in kanggo "On dikarepake" standar, kang bakal nggawa sampeyan sawetara inconviences, dadi sampeyan perlu kanggo obat iku. Kanggo nindakake, sampeyan mung pindhah menyang Setelan Plugins Pilih: Aktif.

Wigati: Aku wis nyoba akeh browser, kayata Chrome, ICS Browser, lan Dolphin Browser HD. Ana wong bisa karo plugin lampu kilat kanggo Android 4.1. Iku misale jek Firefox Beta mung browser sing dianggo nganggo metode iki. Lan manungsa waé please. Iku Firefox Beta ora Firefox. Sampeyan bisa langsung njaluk kene.

Part 2: Play lampu kilat ing Nexus 10 dening ngundhuh lan nindakake video lampu kilat kanggo Nexus 10

Liyane cara kanggo nggunakake kabeh ing-siji lampu kilat video ngundhuh gedhe lan rate, kang bisa supaya sampeyan ngundhuh video sembarang lampu kilat saka video-fungsi enggo bareng paling Nexus 10 kanggo rasa seneng kapan lan ing ngendi wae. Dibandhingake karo mantan cara, cara iki njamin sampeyan puter maneh Gamelan ing Nexus 10.

Sing Wondershare Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ). Lan operasi punika extraordinarily cepat lan gampil, mung patang langkah prasaja.

Download Win Version Download Mac Version

1 Golek video lampu kilat favoritmu

Sak sampeyan instal app iki, sampeyan duwe opsi kanggo milih browser didhukung. Sawise instalasi, sampeyan bisa mbukak salah siji saka browser dipilih kanggo ngunjungi situs web sing arep lan muter video online flash favorit.

2 Pilih "Nexus 10" minangka format output

Ing ndhuwur-tengen app iki Download antarmuka, sampeyan kudu ngaktifake "Download banjur Convert" pilihan. Banjur, ing output dhaftar format pop-up, sampeyan bisa pindhah menyang "Piranti"> "Others"> "Nexus 10".

play flash on nexus 10

Wigati: Sawise sampeyan ngaktifake "Download banjur Convert" pilihan, app iki sacara spontan bakal ngowahi video lampu kilat diundhuh Nexus 10 format didhukung.

3 Download lan Ngonversi video lampu kilat online kanggo Nexus 10

Iki app punika bisa ndeteksi video lampu kilat muter ing situs kanthi otomatis. Banjur, milih salah siji saka rong cara ing ngisor iki kanggo ngundhuh lan Ngonversi video lampu kilat online:

  1. Klik ngambang "Download" lambang ing ndhuwur saben lampu kilat video online. Langsung, sampeyan bisa ndeleng app iki ngundhuh video sing, dituduhake minangka nderek.
  2. Nyalin URL video lampu kilat ing baris browser, lan banjur pencet "Tempel URL +" tombol ing antarmuka Downloads.

 flash player for google nexus 10

Biru garis bakal nuduhake sampeyan bar proses. Nalika download wis rampung, app iki kanthi otomatis bakal mbantu Ngonversi video lampu kilat iki. Lan ing pungkasan, sampeyan bisa nemokake kabeh file diowahi ing perpustakaan diowahi.

4 Transfer lampu kilat video kanggo Nexus 10

Menyang folder output miturut path output lan nemokake video lampu kilat diowahi. Sambungake piranti Nexus 10 kanggo komputer liwat kabel, banjur ngirim file video iki kanggo Nexus 10 kanggo muter maneh.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top