Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > paling cepet Video Converter: kanggé konversi Video kanggo Sembarang Format

Cepet Video Converter: kanggé konversi Video kanggo Sembarang Format

"Apa cepet rate video kanggo njupuk film MKV (antarane 400MB lan 1GB) lan nindakake mau kanggo AVI, DVIX lan format liyane?"

- G. Bastad

Sing sing looking for paling cepet lan paling rate video kanggo ngowahi file media, kaya wong ndhuwur? Yen mengkono iku, sampeyan bisa nyoba Wondershare Video Converter . Ing versi paling anyar nduweni kemampuan kanggo Ngonversi video 30x luwih cepet saka ngowahi video liyane, lan karo nul mundhut kualitas. Cepet rate video supaya disebut-donya njupuk kauntungan saka lengkap prosesor multi-inti lan teknologi NVIDIA® CUDA ™ & AMD, Nerjemahake isoh sampeyan kanggo ngowahi video 30 menit mung ing siji menit.

Apa liyane, paling cepet lan paling dipercaya rate video solusi kabeh-ing-siji Ngonversi, diobong, ngowahi lan download file media. Karo, sampeyan bisa ngowahi wae video & DVD kanggo meh kabeh format video kaya AVI WMV MPEG MOV file MPEG MP4, etc lan piranti apa wae populer kaya iPod, iPhone, iPad, PSP, Zune, Blackberry, Creative Zen, etc. Sing carane.

Download Win Version Download Mac Version

Load video kanggo cepet rate video

Pisanan, sampeyan kudu ngimpor video sing arep kanggo tembung kang page rate video kanggo konversi video. Kanggo nindakake, sampeyan bisa klik "Tambah File" tombol navigasi kanggo folder ing ngendi video sing disimpen lan klik menyang ngimpor pindho. Nanging, yen file video ing Handy, cara paling gampang kanggo langsung seret mau menyang panel kiwa app iki.

 fastest video converter

Pilih format output miturut perlu

App iki ngandhut meh kabeh video & audio format, kalebu HD lan format 3D. Nanging, kanggo wong-wong sing arep kanggo ngowahi video kanggo sawetara piranti, app iki pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Karo, sampeyan ora perlu kanggo nindakake setelan wae kanggo piranti kanthi manual. App iki nemen simplifies proyek, langsung nyediakake setelan optimized kanggo meh kabeh piranti populer ing pasar. Ing bab mung sing perlu dilakoni iku mung kanggo pilih salah siji miturut perlu.

Kanggo nindakake, sampeyan mung mbukak dhaftar format output app iki kanthi ngeklik lambang format gambar ing sisih tengen antarmuka. Saiki, aran gratis kanggo milih apa wae sing arep kene.

convert video fastest

Convert video karo kacepetan cepet

Pencet "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen antarmuka kanggo ngowahi video karo cepet Video Converter . Yen sampeyan wis tau digunakake ngowahi video liyane, sampeyan bakal kaget ing kacepetan konversi Ultra-cepet iki. Mesthi, kacepetan konversi uga gumantung ing ukuran kabeh file video diimpor lan kinerja komputer.

Sawise konversi, kabeh file diowahi kanthi otomatis disimpen ing folder output sawijining. Kanggo nemokake kanthi cepet, sampeyan mung klik "Open Folder" pilihan kanggo nindakaken. Klik "..." tombol, sampeyan bisa nyetel path output manual.

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top