Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > DVD Player Software: Play DVD ing Windows

Software DVD Player: Play DVD ing Windows

Kaya pembuangan movie, kita tresna lungguh ing bioskop kanthi dimuat, nglaras layar amba karo mega-surround sound kang kedher saben bagéan saka badan kita. Uga saiki, nganggo piranti lunak DVD pamuter, kabeh kita tresna bab pengalaman téater bisa dijupuk lan dikempalken menyang komputer. Supaya ngendi we're- ing ngarep ing komputer utawa langsung ing lunak DVD pamuter pad- Panjenengan nempatno téater-kaya hiburan ing pucuk driji.

Yen sampeyan lagi looking for kuwi lunak DVD pamuter windows, Aku manawa Wondershare Player pilihan apik. Program iki noticeably bisa tetep audio lan kualitas video, nanging uga nambah fitur-fitur fleksibel kanggo mbantu seneng film ing cara anyar kabèh. Sabanjure tutorial rinci babagan carane muter DVD karo piranti lunak pamuter. Interested? Ayo dadi pindhah.

Download Win Version Download Mac Version

1 Download DVD Player lan Muat ing DVD Disc

Sawise ngundhuh lan nginstall Wondershare Player, klik kaping pindho trabasan sawijining desktop kanggo miwiti. Banjur lebokake disk menyang DVD drive ing PC, lan Wondershare Player bakal kanthi otomatis maca lan mbukak iku.

dvd player software

2 Play DVD

Sawise proses mbukak kasil rampung, milih "Open File"> "Open DVD" ing antarmuka utama kanggo mbukak DVD film iki.

dvd player download

3 Ngontrol Player

Nalika DVD lagi diputer, sampeyan bisa ngontrol muter utawa ngganti sawetara setelan sing kaya:

  • Pencet F5 kanggo ngganti sawetara setelan gawan ("Umum", "Play", "Associations", "Hot Key", "Snapshot", lan sapiturute) saka pamuter.
  • Klik tengen bisa nangekake panel kontrol kanggo mbukak disk liyane, kontrol play, nyetel audio lan tarjamahan, mode puter maneh owah-owahan lan ing.
  • Kisaran mouse ing ndhuwur. Banjur garis kontrol bakal katon kanggo pesawat saka Full Screen, Setengah layar, Mini Mode, lan liyane.

windows dvd player

Dadi apa sing lagi ing ngarep karo desktop utawa trekking karo laptop, karo DVD pamuter lunak kaya Wondershare Player, sampeyan bisa kanthi seneng video puter maneh kualitas kapan lan ing ngendi wae. Mung menehi iku dijupuk!

Download Win Version Download Mac Version

Tips liyane:

DVD kang pamuter luwih? Ngisor sawetara kritéria kanggo ngira-ngira pamuter DVD Software:

Fungsi & Fitur

Pemain apik ndhukung macem-macem jinis DVDs, supaya sampeyan ora perlu kanggo ngundhuh luwih pamuter kanggo ngatasi masalah puter maneh. Fungsi liyane ekstra lan fitur (kaya kemampuan kanggo muter video saka hard drive utawa nambah subtitles), sing luwih apik.

Clean & Ease

Gedhe DVD pamuter nawakake antarmuka resik lan nambah-free. Panel ngirim uga ngidini kanggo audio gampang lan konfigurasi video, operasi subtitle lan pilihan bab.

Video & Audio Quality

Good program pamuter DVD ngirim asri lan nggumunke video karo werna urip lan efek surround sound immersive; nawarake kontrol kanggo nyetel video kanggo ndeleng optimal sing kaya.

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top