Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane supaya ditambahaké File DVD karo DVD Encoder

Carane supaya ditambahaké File DVD karo DVD Encoder

Wondershare DVD ngodhe solusi kabeh ing-siji DVD. Karo, sampeyan ora mung bisa nggawe DVDs (utawa file DVD-video) saka file video populer, nanging uga ditambahaké DVDs kanggo file video siji. Jeneng lengkap sawijining Wondershare Video Converter ( Video Converter Ultimate for Mac ). Guide ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake versi windows iki DVD ngodhe kanggo mungguh nindakake loro tugas. Mung miturut perlu, tindakake langkah sing cocog. Page, ngundhuh lan nginstal aplikasi gedhe.

Download Win VersionDownload Mac Version



Part 1: Priksa DVDs saka macem-macem video karo DVD ngodhe iki

Miwiti app iki, klik Burn tab ing ndhuwur antarmuka saiki, lan banjur miwiti nggawe DVDs saka file video.

Langkah 1: file video Impor

Ing sudhut ndhuwur kiwa saka "Burn" antarmuka, klik DVD conversion tombol kanggo nelusur komputer lan pilih file video sing arep kanggo mbukak. Utawa mbukak folder ing ngendi file sing disimpen, lan banjur langsung seret file target kanggo app iki.

encoding DVD

Langkah 2: Pilih menu DVD

Ing "Burn Setelan" panel, klik "ngganti Cithakan" pilihan, banjur milih salah siji menu DVD cithakan kanggo ngatur menu DVD dhewe, uga minangka nambah musik latar mburi lan gambar. Yen perlu, sampeyan uga bisa ngowahi file sadurunge kobong. Iki pribadi nyunting sing nugel, trimming, watermarking, nambah efek kelangan lan subtitle.

 DVD encoder

Langkah 3: Mulai enkoding DVDs

Nalika kabeh wis rampung, mung pencet "Burn" tombol ing sudhut ngisor-tengen "Burn" antarmuka.

Part 2: DVDs ditambahaké kanggo wae populer video utawa piranti

Ing sisih iki, sampeyan bisa entuk tujuan nyunting file DVD ing sawetara lunak editing video lan nonton nglumpukke DVD ing sawetara piranti. Kabeh sing perlu dilakoni iku enkoding DVDs kanggo file video. Kanggo nindakake, page, miwiti app lan ketik antarmuka gawan. Banjur, tindakake langkah ing ngisor iki.

Langkah 1: Load DVDs

Iki app menehi sampeyan karo rong cara kanggo ngimpor DVDs. Nalika masang DVD disc, sampeyan bisa salah siji drectly seret lambang DVD kanggo app iki utawa klik "Muat DVD" pilihan ing ndhuwur kiwa sudhut sudhut ing antarmuka kanggo mbukak DVDs.

encoding DVD

Langkah 2: Pilih format output utawa piranti

Ing "Output Format" panel ing sisih tengen antarmuka, kenek gambar format kanggo mbukak jendhela format output sawijining. Banjur, aran gratis kanggo milih format video utawa piranti sing arep.

DVD encoding

Langkah 3: Mulai enkoding DVDs

Pencet "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama minangka standar. App iki bakal miwiti enkoding DVDs. Sawisé iku, sampeyan bisa nemokake file output miturut path file output ing ngisor antarmuka.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top