Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > A Great Video Downloader: Download Video Online ing Cukup Klik A

A Video Great Downloader: Download Video Online ing Cukup Klik A

Wong nonton streaming video ing situs video populer kaya YouTube, lakon, Hulu etc. saben dina. Sampeyan bisa nemokake akèh video menarik sing arep tetep ing fingerpprint Panjenengan. Nanging wong-wong video streaming biasane ora bisa ngidini gampang downloading. Sampeyan kudu golek ngundhuh video apik kang kuat cukup kanggo ngundhuh video saka meh kabeh situs populer video. Sampeyan ana begja kene kanggo nemokake video downloader- gedhe Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ).

Piranti lunak iki ora mung bisa ngundhuh video saka situs iki populer, nanging uga mbantu Ngonversi video sing diundhuh sembarang format umum kaya sing dijaluk.

Download Win Version Download Mac Version

Download ngundhuh video lan njaluk iku diinstal. Mbukak sawise instalasi. Dipriksa prasaja telung langkah kanggo ngundhuh video ing ngisor iki.

1 Play video sing disenengi

Miwiti browser lan pindhah menyang YouTube.com contone. Navigasi kanggo nemokake video sing arep kanggo ngundhuh lan mbukak kanggo muter.

Wigati: browser didhukung sing IE, Firefox lan Chrome.

2 Download video

Nalika video lagi diputer, sampeyan ora bakal kantun tombol Download nalika sampeyan kisaran liwat mouse kanggo ndhuwur tengen layar video. Klik lan program bakal miwiti ngundhuh video tengen adoh.

free download video downloader

Ana cara luwih cepet kanggo entuk asil sing padha. Nyalin url video ing address bar browser utawa klik-tengen video kanggo nyalin url, banjur pindhah menyang program kanggo pencet tombol Tempel Url ing sisih kiwa.

ownload video downloader free

Tansah nggoleki video liyane, lan ngundhuh ing cara sing padha. Program ngijini sampeyan kanggo ngundhuh 5 video standar lan nganti 10 kanthi nyetel ing kacepetan cepet ing wektu sing padha.

3 Convert video kanggo piranti hotspot (opsional)

Nalika video sing diundhuh, sampeyan bisa nemokake dheweke ing perpustakaan diundhuh karo informasi dhasar katampil. Video bisa tansah ing format file kang ora bisa muter karo sawetara pemain komputer utawa ing paling saka piranti hotspot. Supaya sampeyan kudu njaluk mau diowahi page.

Tinimbang mbukak rate video liyane, sampeyan mung bisa nemokake tombol Convert ing ngundhuh video iki. Banjur pilih format kaya AVI, MP4 utawa MOV utawa mung piranti hotspot kaya iPhone 5, iPad utawa Sumsung karo paramèter-paramèter wis optimized. Banjur klik OK kanggo njaluk video diowahi.

download movie downloader software

Mung free download ngundhuh video lan miwiti kanggo seneng pengalaman video gaib. Kanthi program iki, sampeyan bisa ngundhuh minangka akeh film sabisa. Ngundhuh film iki bisa nyalin video saka paling Camping film kaya Netflix, Hulu etc. Iku uga pamuter moho kuwoso ndhukung meh kabeh format umum. Iku uga bisa dadi manager video dening ngimpor video ing komputer kanggo perpustakaan diundhuh. Grip paket kabèh iki lan sampeyan ora bakal Getun.

Download Win Version  online video downloader

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top