Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Songs YouTube

Carane Download Songs YouTube

YouTube punika uga-ngerti Situs jaringan sosial dening saéngga mayuta-yuta wong saka kabeh ndonya kanggo ngunggah lan enggo bareng video. Uga, iku platform utamané penting kanggo musisi profesional lan amatir kanggo ngunggah songs kanggo YouTube saben dina kanggo tujuan fungsi enggo bareng utawa woro-woro. Iku tega yen songs YouTube iki ora kasedhiya kanggo download. Uga, sampeyan kudu tau kuwi pengalaman nglarani sing wis kepinginan kobong kanggo njaluk lagu favorit mati YouTube nanging sampeyan bisa ora? Ok, njaluk solusi ing ngisor iki.

Wondershare YouTube song ngundhuh ngijini sampeyan kanggo mbebasake download songs saka YouTube gampang lan karo kacepetan dhuwur. Alesan liyane kok aku wani nyaranaké manawa kanggo ngundhuh YouTube songs ing loro format video lan audio, supaya sampeyan bisa nonton video music offline utawa seneng lagu ing pemain musik kaya iPod etc.

Download, nginstal lan miwiti kuat durung Handy YouTube song ngundhuh iki - Wondershare AllMyTube ( AllMyTube for Mac ) .Lan banjur njaluk langkah rincian saka pandhuan ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Temokake banjur muter lagu favorit YouTube

Miwiti siji saka browser sing wis milih sak instalasi app iki. Lan banjur nggunakake browser kanggo ngunjungi situs YouTube, sabanjuré, temokake lan muter lagu favorit YouTube.

2 Download songs saka YouTube

Langsung nalika sampeyan mbukak iki cerdas YouTube song ngundhuh, app iki bakal ndeteksi song YouTube otomatis, karo ngambang "Download" lambang ing ndhuwur video. Ing wektu iki, sampeyan kudu rong cara pilihan kanggo download YouTube songs. Siji kanggo klik tombol kanggo njaluk songs mati YouTube, liyane iku kanggo nyalin URL song video YouTube ing "+ Tempel URL" pilihan.

 get songs off youtube

Saiki, sampeyan bisa ndeleng song ngundhuh YouTube wis ngundhuh songs mati YouTube, karo pananda garis nuduhake ing Download antarmuka. Yen iku rampung, sampeyan bisa nemokake songs YouTube iki ing perpustakaan app iki.

3 Packaging MP3 saka YouTube songs (Opsional)

Yen perlu, sampeyan bisa njaluk songs YouTube ing format audio MP3, supaya sampeyan bisa ngrungokake wong pemain musik.

Menyang rate video YouTube perpustakaan 's, obah lagu YouTube sing arep, lan banjur mencet "Convert" tombol ing ngisor-tengen ndhuwur. Elinga yen fitur iki ora free, supaya ing wektu iki, sampeyan duwe opsi kanggo mbayar iku. Sawisé iku, sampeyan bisa milih "MP3" format ing "umum Audio" kategori extract mbentuk audio MP3 songs YouTube diundhuh. Nalika konversi wis rampung, sampeyan bisa nemokake MP3 songs YouTube ing folder output sawijining.

 download songs off youtube

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top