Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download Rara Music Gampang

Carane Download Rara Music Gampang

rara.com, panyedhiya layanan music streaming padha Spotify, nawakake jumlah ageng music free-iklan kanggo sampeyan kanggo stream. Nanging sampeyan kudu mbayar dhuwit ekstra yen sampeyan arep kanggo ngrungokake musik offline ing telpon. Lan ora ana cara kanggo ngreksa music lan diobong dhateng cd. Dadi bakal apike ngundhuh kabeh music rara menyang komputer lan nindakake kabeh operasi kaya nransfer menyang wae piranti hotspot bebas lan malah ngobong menyang CD. Wondershare Streaming Audio recorder iku alat tengen kanggo. Iku bisa download musik wae saka rara.com file MP3 lan kanthi otomatis ndeteksi informasi ID3 bab saben song. Loro saka kabeh iki, sampeyan bisa nggunakake program kanggo nggawe dering lan ngatur songs diundhuh. Muni gedhe? Dipriksa langkah-langkah dening-tutorial ing ngisor iki.

1 Instal rara ngundhuh

Download Win VersionDownload Mac Version

Pisanan, sampeyan kudu nginstal program iki ing komputer kanggo njaluk siap. Link download ndhuwur. Cukup klik lambang Download. Ana rong versi elinga milih siji tengen. Kita utamané bakal fokus ing versi windows kene.

2 Download music saka rara.com

Mbukak ngundhuh iki sawise masang. Sampeyan bakal nemokake tombol Rekam ing sisih kiwa ndhuwur. Klik iku lan banjur pindhah menyang muter musik ing rara.com. Anggere ana swara saka komputer, ngundhuh iki bakal miwiti bisa lan sampeyan bisa njaluk musik ing komputer sawise song rampung.

Supaya priksa manawa sampeyan bisa njaluk songs lengkap, sambungan internet apik indispensable. Banjur sampeyan bisa terus muter kabèh playlist lan sing songs bakal kapisah miturut wektu nggawe bisu antarane.

download rara

3 Transfer kanggo piranti hotspot

Sampeyan wis rampung music rara downloading karya, banjur iku wektu kanggo nransfer musik kanggo piranti hotspot. Nyorot music ing Library lan klik Tambah tombol iTunes. Banjur music bakal diekspor kanggo iTunes nampilake ing lagu SAR. Saka iTunes, sampeyan bisa nransfer sembarang iDevices.

Kanggo piranti liyane kaya MP3 pemain, sampeyan mung perlu kanggo nemokake lokasi musik ing komputer banjur seret menyang piranti kanthi manual.

download rara

Wigati: Kanthi iTunes, sampeyan bisa ngobong music dhateng CD for free.

Yen sampeyan arep kanggo nggawe dering, klik mung lambang lonceng ing cedhak songs banjur motong bagean ing bitmap sing bakal nuduhake munggah. Ningali wis pracaya, dadi sampeyan kudu download siji kanggo menehi cobi dhewe.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top